XBLOG logo @2x

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του Final Four

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα με σκορ 78-82 και θα βρίσκεται μεθαύριο στον μεγάλο τελικό του Final Four της Ευρωλίγκα. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν μπροστά η Μπάρτσα, στην τέταρτη περίοδο ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έδειξε τα δόντια της και πέρασε μπροστά, σε ένα ματς με πολύ ωραίο μπάσκετ από όλες τις απόψεις.

Γρήγορη βόλτα στα μεγαλύτερα ελληνικά αθλητικά sites:

  • Sport24.gr: Ο νόμος του… Σισκάουσκας οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (82-78) και μαζί στην πρόκριση στον τελικό του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα. Εκεί οι Ρώσοι -μετρούν τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες- θα έχουν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι σε μια… ελληνική ομάδα.
  • Sportaction.gr: Ο Ραμούνας Σισκάουσκας, απέδειξε απλά γιατί είναι ο καλύτερος. Όχι μόνο για το 2008 όπως αποφάσισαν πέρσι οι απανταχού Ευρωπαίοι “μπασκετάνθρωποι”, αλλά και για τις υπόλοιπες χρονιές στις οποίες όπως έδειξε δεν έχει τη διάθεση να μη δίνει το παρών στα μεγάλα ραντεβού.
  • Sport.gr: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό της Ευρωλίγκα καθώς επικράτησε με 82-78 της Μπαρτσελόνα. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ραμούνας Σισκάουσκας ο οποίος πήρε το παιχνίδι του επάνω στην τελευταία περίοδο και με 29 πόντους οδήγησε τους ρώσους σε τελικό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Αξιος συμπαραστάτης του ο Λάνγκτον με 15 πόντους. Για τους ηττημένους προσπάθησε σχεδόν μόνος του ο Αντερσεν που σημείωσε 24 πόντους και κράταγε την Μπαρτσελόνα επί πολλή ώρα μέσα στο παιχνίδι.

Ακολουθούν τα στατιστικά του αγώνα από το euroleague.net:

FC Barcelona

CSKA Moscow

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.