XBLOG logo @2x

Η ξεφτίλα της ΕΡΤ δεν έχει τέλος

Είναι λίγο βαρύς ο τίτλος, αλλά πραγματικά η διοίκηση της ΕΡΤ μάλλον έχει ξεχάσει ότι πρόκειται για την “κρατική” τηλεόραση και όχι για το μαγαζάκι τους! Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει ξεχάσει μάλλον ότι, μεταξύ άλλων, πληρώνεται από τους πολίτες, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Αφορμή για αυτό το post αποτέλεσε η ενέργεια της διοίκησης της ΕΡΤ να διακόψει την μετάδοση της συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου, λίγο πριν πάρει τον λόγο ο Στέλιος Κούλογλου από το TVXS.gr.

Όπως διαβάζω στο tvxs.gr:

Η ερώτησή του αφορούσε τη λογοκρισία στην ΕΡΤ, τις απολύσεις στα ιδιωτικά ΜΜΕ, το Ίντερνετ και τα νέα μέσα.

Η συμφωνία του ΠΑΣΟΚ με τη διοίκηση της ΕΡΤ προέβλεπε την ζωντανή μετάδοση από την ΕΤ-1 χωρίς περιορισμό χρόνου.Παρ όλα αυτά η συνέντευξη διακόπηκε για να μεταδοθεί η σαπουνόπερα “Ατίθασοι και Ωραίοι”. Στους τεχνικους της ΕΡΤ που ρώτησαν πως είναι δυνατόν να κόβεται στη μέση η συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δόθηκε η απάντηση “ότι είναι απόφαση της διοίκησης”.

ΟΚ, η διοίκηση της ΕΡΤ έχει κόντρα με τον Κούλογλου, αλλά αυτός δεν είναι λόγος κύριοι για να κόβετε όποτε γουστάρετε τη μετάδοση! Αν θέλετε να παίξετε όπως παίζουν τα άλλα κανάλια, να σταματήσει άμεσα η εισφορά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ στην ΕΡΤ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.