XBLOG logo @2x

Η νέα μου τηλεόραση: LG M2294D-PZ LCD-TV 22″

Χθες παρέλαβα από το Alfa4 την καινούρια μου οθόνη – τηλεόραση LG M2294D-PZ LCD-TV 22″. Μπορεί ακόμα να μην την έχω δουλέψει αρκετή ώρα, μιας και δεν είμαι πολύ φανατικός τηλεθεατής, ωστόσο από το λίγο που την δούλεψα έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Η ποιότητα εικόνας των καναλιών είναι πολύ καλή, ενώ το μέγεθος της πιστεύω πως είναι ιδανικό για μικρούς χώρους.

Με 22 απολαυστικές ίντσες, ενσωματωμένο TV Tuner με ψηφιακό δέκτη (DVB-T) και διπλή είσοδο HDMI, η M2294D-PZ μπορεί να παίξει επάξια τον ρόλο μιας κανονικής τηλεόρασης και να προσφέρει άφθονες στιγμές ψυχαγωγίας σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, ανεξάρτητα αν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Διαθέτει μέγιστη ανάλυση 1680 x 1050 pixels, ενώ η σύνδεση με υπολογιστή επιτυγχάνεται τόσο μέσω αναλογικής θύρας VGA (D-Sub 15 pin) όσο και με ψηφιακές DVI-D και δύο θύρες HDMI.

H αναλογία αντίθεσης είναι 20.000:1 (Dynamic), γεγονός που εγγυάται ότι απέναντί σας θα έχετε εικόνα με βαθιά, ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερο ρεαλισμό.

Τέλος, ο χρόνος απόκρισης ανέρχεται σε 5 ms, οπότε ακόμα και κάποιο παιχνίδι αν χρειαστεί να παίξω, νομίζω ότι δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.