XBLOG logo @2x

Η επιστήμη στο πλευρό της πολυγαμίας

Η επιστήμη φαίνεται πως δεν επιθυμεί να αφήσει κανένα μυστήριο σχετικά με την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και οι νέες έρευνες φωτίζουν περισσότερο τα αίτια που μας οδηγούν σε συγκεκριμένες επιλογές. Συνδυάζοντας μερικά από τα πιο πρόσφατα επιστημονικά πορίσματα καταλήξαμε σε ορισμένα συμπεράσματα…

Μελέτες που έγιναν στο κολέγιο Georgia Gwinnet της Ατλάντα απέδειξαν πως οι άντρες θεωρούν πιο επιθυμητές της γυναίκες με καμπύλες. Η θέα μάλιστα των οπίσθιων μιας τέτοιας γυναίκας διεγείρει τον εγκέφαλο, όπως ακριβώς και οι εξαρτησιογόνες ουσίες, καθώς ενεργοποιούν τα ίδια τμήματα του εγκεφάλου, που σχετίζονται με την επιβράβευση. Να, λοιπόν, γιατί χρειάζεστε το ποτό για να ξεπεράσετε μια γυναίκα. Βέβαια, οι άντρες επιστήμονες, και τονίζω το φύλο τους, κατέληξαν πως η έρευνα αυτή μπορεί να δικαιολογήσει και το γεγονός ότι οι άντρες τείνουν να απιστούν σε μία σχέση.

Από την άλλη, όσες δεν θέλετε να χαλάσετε την σιλουέτα σας προκειμένου να κρατήσετε τον σύντροφο σας, μπορείτε να αναζητήσετε νέο παρτενέρ. Αυτό θα αυξήσει και τις πιθανότητες σας να φέρετε στο μέλλον αρσενικό απόγονο. Έρευνα που διεξήχθη από τα πανεπιστήμια του Exeter και του Liverpool απέδειξε πως οι γυναίκες που αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους μειώνουν τις πιθανότητες να φέρουν μόνο θηλυκούς απογόνους και να εξαφανιστούν τελικά τα αρσενικά στο μέλλον!

Συμπέρασμα όλων αυτών; Απατήστε ελεύθερα! Οι μεν άντρες δικαιολογήστε, καθώς το θέμα δεν είναι πλέον πόσο αγαπάτε την σύντροφο αλλά πόσο μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα “ναρκωτικό”, όπως η θέα μια άλλης γυναίκας. Οι δε γυναίκες, οφείλετε να αλλάξετε σύντροφο προκειμένου να μην αφανιστεί το ανθρώπινο γένος.

Και με τις ευλογίες της επιστήμης!

[photo by Anthony Citrano]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.