XBLOG logo @2x

Η αλητεία των ΜΑΤ σε όλο της το μεγαλείο: Έριξαν χημικά σε καθιστική διαμαρτυρία στη Βουλή!

Ειλικρινά, μετά από όσα έχουν γίνει όλες αυτές τις μέρες με τις συγκεντρώσεις και τη διαμαρτυρία για τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου Αλέξη στα Εξάρχεια, το τελευταίο που περίμενα να δω ήταν ΜΑΤ να “αντιμετωπίζουν” καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή ρίχνοντας χημικά! Όπως έγραψα και χθες, νωρίς το Σάββατο πήγα για λίγο στην καθιστική διαμαρτυρία. Αργότερα διάβασα ότι τα ΜΑΤ λίγο μετά τα μεσάνυχτα θέλησαν να απομακρύνουν όσους διαμαρτύρονταν ήρεμα ρίχοντας χημικά!

Πριν λίγο είδα και το βίντεο, που τράβηξε με το κινητό του κάποιος από όσους ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή. Τα ΜΑΤ ρίχνουν χημικά μπροστά στα πρόσωπα όσων βρίσκονταν εκεί, μόνο και μόνο για να τους διώξουν. Μία κοπέλα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, έφαγε τα χημικά στη μούρη της, η οποία σημειώστε έχει και άσθμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Αυτή είναι η μαγκιά των ΜΑΤ; Απορώ πόσο βλάκας είναι ο “υπεύθυνος” που έδωσε εντολή εκείνη τη στιγμή να “αντιμετωπίσουν” και να διώξουν με χημικά όσους κάθονταν εκείνη την ώρα εκεί και διαμαρτύρονταν ήρεμα, χωρίς να γίνουν επεισόδια, χωρίς να γίνουν έκτροπα! Τι λέει για αυτά ο “αρχηγός” της αστυνομίας και ο “υπουργός” Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος; Πώς θα ένιωθε ο ίδιος ο Καραμανλής αν τα παιδιά του βρίσκονταν σε μια τέτοια διαμαρτυρία και έτρωγαν χημικά στη μούρη χωρίς καμία αφορμή;

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.