XBLOG logo @2x

Η Έφη Σαρρή με Web TV εκπομπή

Πριν από μέρες πήρε κάπου το μάτι μου σε κάποιο site… κοινωνικού ενδιαφέροντος ένα άρθρο το οποίο ανέφερε ότι η Έφη Σαρρή απέκτησε το δικό της blog – web tv και ότι σύντομα σκοπεύει σύντομα να ξεκινήσει τις δικές τις βραδινές εκπομπές μέσα από το blog και να έρχεται σε επικοινωνία με τον κόσμο!

Το link του… Web TV Blog της Έφης Σαρρή είναι efisarrilive.blogspot.com, οπότε έκανα ένα κλικ να δω τι παίζει! Το blog έχει τίτλο «Ακατάλληλο Διά Όλους» είναι στημένο όπως πιθανόν θα καταλάβατε ήδη στην υπηρεσία Blogger της Google με ένα default theme και άθλιο header image και background.

Στο πάνω μέρος υπάρχουν διάφορες επιλογές σχετικά με την Έφη (Φωτογραφίες, Video Clips κλπ), ενώ φυσικά δεν λείπει η επιλογή «Διαφημιστείτε εδώ», προκειμένου να βγάλει και η Έφη τα υπέρογκα έξοδα της… πανάκριβης αυτής… web tv παραγωγής!

Η πρώτη live… εκπομπή ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Κυριακής και είχε θέμα «Στα Κρεβάτια Τα Ξένα» (τα θέματα των εκπομπών της θα έχουν να κάνουν με τα τραγούδια της), με την Έφη ελαφριά ντυμένη να μιλάει περί ανέμων και υδάτων και να καλεί τον κόσμο να τηλεφωνήσει για να πει την ιστορία του, η οποία φυσικά θα πρέπει να έχει θέμα σχετικό με «ξένο κρεβάτι»!

Το τι ακούστηκε αφήστε το καλύτερα, αληθινές ή ψεύτικες ιστορίες θα σας γελάσω!

Κάποια στιγμή η Έφη πήρε ένα λούτρινο παπάκι, το οποίο ονόμασε “«Λαζοπούλι» και το πήγε στην κουζίνα για να το… ξεπουπουλιάσει και να το μαγειρέψει (πολύ ξενέρωτο αυτό, λόγω της κόντρας με τον Λαζόπουλο όπως καταλάβατε).

Κάποια στιγμή έκλεισα το παράθυρο και όταν μετά από λίγη ώρα το άνοιξα ξανά, στη θέση του video player, υπήρχε το εξής μήνυμα: «Λόγω των πολλών φίλων που μπήκαν στην σελίδα… μπλόκαρε… Θα διορθωθεί από την ομάδα μας! Μην ανησυχείτε…η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε και θα ανεβεί άμεσα στο blog»!

Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος! 😛

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.