XBLOG logo @2x

Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ με: Akon, Nino feat DeNiro, Onirama, Tamta, Νίκο Μίχα

Στον τελικό του προορισμό φτάνει το πιο θετικό tour του καλοκαιριού, γνωστό και ως “Amita Motion Tour”, το οποίο κορυφώνεται με μια εκδήλωση στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, με αντίστοιχες εκδηλώσεις να έχουν γίνει με επιτυχία στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Πρωτότυπα παιχνίδια και διασκεδαστικά happenings είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν όσους βρεθούν στο event, ενώ οι Νίνο, DeNiro, Onirama, Tamta, Νίκος Μίχας, Stereo Mike, Shaya, Decibell, Professional Sinnerz θα κάνουν την ατμόσφαιρα της βραδιάς εκρηκτική!

Guest Star θα είναι ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Akon, ο οποίος ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.

Διασκέδαση & Περιβαλλοντικά Μηνύματα

Η Amita Motion πέρα από διασκέδαση, αισιοδοξία και χαμόγελο μοιράζει και φέτος πολύ σημαντικά περιβαλλοντικά μηνύματα. Οι εκδηλώσεις και του φετινού Amita Motion Tour και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας θα είναι για μια ακόμη χρονιά φιλικές προς το περιβάλλον. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στις πόλεις του Amita Motion Tour Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο καθώς και αυτά που θα χρησιμοποιηθούν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας στην Αθήνα θα ανακυκλωθούν, ενώ συμπληρωματικά οι εκπομπές ρύπων του θερμοκηπίου που θα εκλυθούν κατά τη διοργάνωση των εκδηλώσεων θα υπολογιστούν με σκοπό την αντιστάθμιση και υποστήριξη ενός έργου προστασίας κλίματος.

Φωτογραφίες από το Amita Motion Tour

Tamta, Amita Motion Tour

Θέμης Γεωργαντάς, Amita Motion Tour

Onirama

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.