XBLOG logo @2x

Ζέττα Μπέλλου-Παπακωνσταντίνου, υποψήφια στην Α΄ Αθηνών με τη ΝΔ

Ζέττα Μπέλλου Παπακωνσταντίνου, υποψήφια Α' Αθηνών, Νέα ΔημοκρατίαΓράφω αυτό το post καθαρά και μόνο επειδή γνωρίζω την κα Μπέλλου εδώ και μερικά χρόνια. Είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών και γράφω για αυτήν επειδή ανήκει στις νέες υποψήφιες (όχι ηλικιακά νέες, αλλά νέες με την έννοια της πολιτικής) με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή σχεδόν μηδενική προβολή στα μεγάλα ΜΜΕ, όχι μεγάλες δεξιώσεις και τραπεζώματα σε κεντρικά ξενοδοχεία, πράγματα δηλαδή που συνηθίζουν να κάνουν τα πρωτοκλασσάτα ονόματα που έχουν από πίσω και 2, 3, 5, 10 επιχειρηματίες να τους τα ακουμπάνε.

Τη Ζέτα Μπέλλου τη γνωρίζω, γιατί πριν από μερικά χρόνια πήγαινα στο φροντιστήριο αγγλικών της, εκεί πήγε και η αδελφή μου, φίλοι, φίλες κλπ. Ήθελα να της προτείνω να κάνουμε και κάποια συνέντευξη, αλλά οι μέρες πέρασαν και τα χρονικά περιθώρια πλέον είναι στενά, οπότε γράφω απλά κάποια πράγματα που ξέρω για αυτήν.

Είναι καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στα Πατήσια, κάτοχος BA σε management και marketing, ενώ έχει και master στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Υπήρξε υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος στο συνδυασμό «Υπερνομαρχία Δράσης» το 2006 και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό «Αθήνα Αύριο» με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι μέλος της πολιτικής ακαδημίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», μέλος του Συνδέσμου μικρομεσαίων επιχειρήσεων Ευρώπης και Ελλάδος και μέλος της Γραμματείας γυναικείων θεμάτων της ΝΔ. Υπήρξε σύμβουλος επί 8 χρόνια στο ΔΣ του Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, μέλος επιτροπών του Επιμελητηρίου και πραγματογνώμων για τις επιχειρήσεις που ανήκουν στο ΕΕΑ. Είναι/ήταν μέλος και σε μια σειρά άλλων σωματείων/οργανισμών, όπως Unesco, Lions κλπ.

Ξεκαθαρίζω ξανά για να μη μου την πέσετε ότι δε γράφω επειδή έχω κάποιο “συμφέρον” αν εκλεγεί κλπ, γράφω γιατί νομίζω ότι αξίζει να της δοθεί μία ευκαιρία, να δούμε επιτέλους νέα πρόσωπα στη Βουλή, πρόσωπα από γειτονιές που γνωρίζουν τα προβλήματα από πρώτο χέρι κλπ. Θέλω μάλιστα να τη συναντήσω τις επόμενες μέρες και να μιλήσουμε. Να τη ρωτήσω κάποια πράγματα κλπ.

Υ.Γ.: Παραθέτω και στοιχεία επικοινωνίας μαζί της, έτσι ώστε όποιοι θέλετε να τη ρωτήσετε κάτι οι ίδιοι: Φολεγάνδρου 7, Κάτω Πατήσια, τηλ 210 8646107, 210 8650522, email: zettabellou [at] gmail.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.