XBLOG logo @2x

Ε όχι και 20 ευρώ η είσοδος στο Ακρωτήρι!

Διαβάζω στο Αθηνόραμα παρουσίαση για το club Ακρωτήρι στον Άγιο Κοσμά:

Ένα από τα πιο διαχρονικά summer clubs της παραλιακής έκανε πρόσφατα το επίσημο opening party του για την καλοκαιρινή σεζόν και μας παρουσίασε ένα χλιδάτο σκηνικό-υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί. (ολόκληρη η παρουσίαση εδώ)

Club ΑκρωτήριΟΚ, ωραίο, πολύ ωραίο club το Ακρωτήρι, με ωραία τοποθεσία κοντά στη θάλασσα, με ωραία διακόσμηση, με πισίνα, με.. με.. με.. Αλλά στην τιμή της εισόδου τα χάλαμε: 10 ευρώ τις καθημερινές, 15 ευρώ Παρασκευές και Σάββατα και 20 ευρώ Τετάρτες και Κυριακές!

Τις Κυριακές παίζει η Ναταλία Γερμανού, ενώ τις Τετάρτες έχει το Bootycall party με τους Magna. Άραγε οι επώνυμοι που θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα φωτογραφίες τους στα περιοδικά από το πάρτι με την κα Γερμανού θα πληρώνουν 20 ευρώ είσοδο; Μπα… ε?

Ακόμα δεν έχω περάσει από το Ακρωτήρι, διαβάζοντας όμως την παρουσίαση επικοινώνησα με την ομάδα των Magna για να δω αν αληθεύει αυτό που γράφτηκε ότι δηλαδή και τις Τετάρτες που θα παίζουν εκείνοι η είσοδος θα είναι 20 ευρώ. Η απάντησή τους ήταν ότι κανονικά η είσοδος θα είναι 15 ευρώ και 20 ευρώ θα είναι όταν θα υπάρχει κάποιος guest dj από το εξωτερικό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.