XBLOG logo @2x

Εύρεση εργασίας: Η Amaze αναζητά Video Editor και Web Designer – Developer

Σε μια περίοδο που αρκετές εταιρείες προχωρούν σε απολύσεις και περικοπές θέσεων εργασίας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην οικονομική κρίση, την οποία ενίοτε χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να απολύσουν κόσμο, υπάρχουν εξίσου αρκετές εταιρείες που δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Amaze, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ringtones, java games, videos και άλλων παρόμοιων υπηρεσιών, τις οποίες προωθεί σε τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας και της επαρχίας. Η Amaze αναζητά Video Editor και Web Designer – Developer για full time απασχόληση, με ικανοποιητικές αποδοχές.

Για αποστολή βιογραφικών ή / και δειγμάτων δουλειάς πάνω στο video production, παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email στο george@amaze.gr ή στο fax 210 94 03 308.

  • Video Editor
    Ζητείται video editor με εμπειρία σε μοντάζ και εφέ στο Adobe Premiere για δημιουργία σποτ και παραγωγών σε θέση πλήρους απασχόλησης. Εμπειρία στο Photoshop και άλλα προγράμματα της Adobe είναι επιθυμητή. Προσφέρεται θέση πλήρους απασχόλησης με ικανοποιητικό μισθό.

    O video editor θα είναι υπεύθυνος για μουσικές παραγωγές και σποτάκια της εταιρίας. Έχοντας ως πρώτη ύλη υπάρχοντα μουσικά video clips, θα πρέπει να δημιουργεί και να προσθέτει γραφικά και ηχητικά εφέ για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

  • Web Designer / Developer
    Ζητείται web designer / developer με εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη websites σε θέση πλήρους απασχόλησης. Ο web designer θα είναι υπεύθυνος για ανάπτυξη microsites που πρωθούν τις υπηρεσίες της εταιρίας. Οι αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.