XBLOG logo @2x

Εφημερίδα “Σφήνα”: Μαϊμού επίσκεψη στα Ίμια

Χθες ο εκδότης της εφημερίδας “Σφήνα”, Σπύρος Καρατζαφέρης, υποστήριζε ότι κατόπιν εντολής του δημοσιογράφος της εφημερίδας πήγε στα Ίμια, φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία εκεί και κατόπιν αποχώρησε. Αυτό ήταν το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ο εκδότης της οποίας εμφανίστηκε μάλιστα και στην εκπομπή “Ζούγκλα”, υποστηρίζοντας ότι η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο ρεπορτάζ.

Χθες έγραψα ότι η όλη ιστορία κάνει μπαμ ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, να δημιουργηθούν εντυπώσεις, να πουλήσει η εφημερίδα κανένα φύλλο παραπάνω. Μέχρι και ο ίδιος ο Σπύρος Καρατζαφέρης στην εκπομπή “Ζούγκλα” είπε λίγο πριν το κλείσιμο της σύνδεσης “Να αγοράσουμε και τη Σφήνα αύριο”!

Σύμφωνα με το zougla.gr, ο δημοσιογράφος της “Σφήνας” δεν πήγε στα Ίμια, αλλά σε ένα άλλο νησάκι που ονομάζεται «το νησί του Σαρρή», το οποίο βρίσκεται κοντά στο Βαθύ Καλύμνου και απέχει 5 ναυτικά μίλια από τις γνωστές βραχονησίδες. Αυτό προκύπτει και από φωτογραφίες από το νησάκι του Σαρρή που έστειλε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στο portal, όπου φαίνονται οι ομοιότητες με τις φωτογραφίες του δημοσιογράφου της εφημερίδας του Σπύρου Καρατζαφέρη.

Δείτε τη φωτογραφία από το «το νησί του Σαρρή» που έστειλε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας…

Νησάκι του Σαρρή

…και δείτε και τη φωτογραφία του δημοσιογράφου της “Σφήνας” που υποστηρίζει ότι ανέβηκε στα Ίμια. Τέτοια ομοιότητα;

Δημοσιογράφος εφημερίδας Σφήνα

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.