XBLOG logo @2x

Εφαρμογές για το iPhone του φαντάρου

Όπως είναι γνωστό σχεδόν στο σύνολο των κέντρων κατάταξης απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα με κάμερες, οπότε όλοι οι νεοσύλλεκτοι εμφανίζονται με φθηνά και ανθεκτικά κινητά χωρίς κάμερα, αφήνοντας το… καλό κινητό στο σπίτι.

Μετά την βασική εκπαίδευση όμως έρχεται η μετάθεση σε άλλη μονάδα, όπου συνήθως τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και συνήθως κανείς δε θα σου πει τίποτα αν έχεις κινητό τελευταίας τεχνολογίας με κάμερα κλπ. Έτσι, το φθηνό κινητό της κατάταξης μπαίνει στο συρτάρι και το καλό ακριβό κινητό επανέρχεται στην ενεργό δράση.

Πολλοί είναι αυτοί που και στα στρατόπεδα έχουν iPhone, οπότε σκέφτηκα ότι ίσως τους ενδιαφέρουν δύο εφαρμογές που θα κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή τους:

  • iLeLe: Αυτή η εφαρμογή είναι πληρέστερη από την «iFantaros »που ακολουθεί και διατίθεται και δωρεάν [download link]. Μεταξύ άλλων θα βρείτε πληροφορίες για άδειες, εμβατήρια, υπηρεσίες, παραγγέλματα, ορολογία, όρκους και άλλα.
  • iFantaros: Η συγκεκριμένη εφαρμογή ανέβηκε στο App Store τον Μάρτιο που μας πέρασε και υπολογίζει πόσες μέρες θητείας σας απομένουν. Μπορείτε να την κατεβάσετε [download link] στην τιμή των 0,79 ευρώ.

iLeLe iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.