XBLOG logo @2x

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Σεμνά και ταπεινά σε σουίτα στο Four Seasons στο Παρίσι, όλα πληρωμένα από εμάς!

Ούτε λίγο ούτε πολύ 19.000 ευρώ κόστισε το σεμνό και ταπεινό τριήμερο ταξίδι του Ευριπίδη Στυλιανίδη και της συζύγου του στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο και το πλήρωσαν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες, εν αγνοία τους βέβαια. Ο σεμνός και ταπεινός τότε υπουργός Παιδείας με την σύζυγό του διέμειναν σε σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου Four Seasons, αφού ένας υπουργός που έχει στήσει ένα τόσο άρτιο εκπαιδευτικό σύστημα, όπως το ελληνικό, δεν νοείται να μείνει σε απλό ξενοδοχείο ή απλό δωμάτιο.

Ταξίδεψε business class αεροπορικώς, ενώ η σύζυγός του μετέβη μία μέρα πριν στο Παρίσι, ταξιδεύοντας επίσης business class (ναι, εμείς τα πληρώσαμε τα εισιτήρια). Και επειδή η οικονομική κρίση δε μας έχει αγγίξει, λεφτά έχουμε και δε πρέπει να κάνουμε τσιγκουνιές, πληρώσαμε και μια λιμουζίνα για να κάνει άνετα τις τσάρκες του το ζεύγος.

Και επειδή ένας Έλληνας υπουργός απαγορεύεται να κάνει συναντήσεις όπου κι όπου και να τρέχει από δω κι από κει, του κλείσαμε και μια αίθουσα συνεδριάσεων στο Four Seasons για να κάνει τη δουλειά του, σε τιμή – έκπληξη, μόνο 5.050 ευρώ για 4 ολόκληρες ώρες!

Το θέμα δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, μαζί με τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Νομίζω ότι ο υπουργός ξεπέρασε κάθε όριο. Και, όπως διαβάζω στο protothema.gr, ο υπουργός “καρφώνει” και τους συναδέλφους του, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης τα ίδια κάνουν.

Άραγε πριν γίνει βουλευτής και υπουργός ο κύριος Στυλιανίδης, ταξίδευε business class στο Παρίσι κι έμενε σε σουίτες σαν αυτή του Four Seasons; Χρησιμοποιούσε και τότε λιμουζίνες για τις μετακινήσεις του; Αλλά οι μέρες περνάνε, έρχονται εκλογές και καλά θα κάνουμε να σκεφτούμε πολύ σοβαρά ποιους θα “σταυρώσουμε” αυτή τη φορά…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.