XBLOG logo @2x

Εσείς πόσο έχετε κολλήσει με το Facebook;

Facebook

Facebook… Ένα networking site που κάνει πάταγο εδώ και καιρό σε όλο τον κόσμο… Εκατομμύρια μέλη, χιλιάδες applications, τρελό κόλλημα για κάποιους που κάνουν “facebooking” όλη μέρα! Πριν από μερικούς μήνες μου έλεγαν “άνοιξε profile στο facebook”, δεν άνοιγα… Βλέποντας όμως πολλούς φίλους και γνωστούς από την “offline” ζωή μου να έχουν σελίδα εκεί, άνοιξα κι εγώ.

Έκανα και κάνω add τους φίλους και τους γνωστούς μου, πρόσθεσα μερικές πληροφορίες για εμένα, φωτογραφίες και 2-3 applications, έκανα join σε κάποια groups, έγινα fan σε κάποιες σελίδες και από εκεί και πέρα το μόνο που κάνω είναι να κάνω accept σε friend requests όταν γνωρίζω τα πρόσωπα, να ανανεώνω το status update μου και να στέλνω/λαμβάνω μηνύματα. Τις δεκάδες εφαρμογές που μου στέλνουν οι φίλοι μου καθημερινά τις κάνω ignore χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ξέρω όμως αρκετό κόσμο που έχει κολλήσει κυριολεκτικά με το Facebook… Που περνάει πολλές ώρες εκεί, που δοκιμάζει συνέχεια applications με αποτέλεσμα η σελίδα του να είναι απίστευτα βαριά, που στέλνει μηνύματα, που βλέπει και σχολιάζει φωτογραφίες. Κάποιοι μου λένε ότι το χρησιμοποιούν και για δουλειά, ενώ κάποιοι άλλοι με το που δουν κάποιο σφάλμα ή κάποια δυσλειτουργία στο Facebook παθαίνουν σοκ!

Εσείς πόσο έχετε κολλήσει με το Facebook;

[image via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.