XBLOG logo @2x

Επώνυμες τσάντες προς ενοικίαση

Βλέποντας τις προάλλες ένα post σχετικά με τσάντες σε στυλ κασέτας στο pestaola.gr, θυμήθηκα ένα site που είχα πετύχει παλαιότερα σχετικά με τσάντες κλπ. Ποιο είναι αυτό; Το StarBags.gr! Νομίζω ότι το είχα δει κάποτε σε παρουσίαση στο Πρώτο Θέμα, δεν είμαι σίγουρος.

Τι είναι το StarBags.gr; Είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα που διαθέτει επώνυμες τσάντες προς ενοικίαση σε χαμηλές τιμές (σχετικό αυτό). Η συλλογή των επώνυμων τσαντών του StarBags.gr ανανεώνεται τακτικά με την προσθήκη τσαντών από νέες κολεξιόν, έτσι ώστε οι κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν μία, αλλά θέλουν μία επώνυμη τσάντα για κάποια εκδήλωση ή κάποια άλλη σημαντική περίσταση να τη νοικιάσουν και απλά μετά να την επιστρέψουν πίσω.

Ladies.. Αν το όνειρό σας είναι να κυκλοφορήσετε με μία τσάντα Dolce Gabbana, Burberry, Gucci, Prada, Louis Vuitton, Dior, Roberto Cavalli, Valentino, Chanel, Fendi, Miu Miu, Hermes κλπ αλλά δεν μπορείτε να διαθέσετε μερικές χιλιάδες ευρώ για την απόκτησή τους, στο StarBags.gr μπορείτε να τις κάνετε δικές σας προσωρινά, για μερικές μέρες. Οι τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 30-40 ευρώ/ημέρα, ενώ μπορείτε να κάνετε ενοικίαση μέχρι και για 1 μήνα.

Φαντάζεστε όμως να πάτε σε κάποια εκδήλωση με κάποια επώνυμη νοικιασμένη τσάντα και να σας πει μία φίλη εκεί “Καλή μου τι ωραία τσάντα, θα μου τη δανείσεις για μία μέρα”; Τι θα απαντήσετε εκεί; Χα χα χα χαααα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.