XBLOG logo @2x

Επιτέλους MLS Destinator για Symbian κινητά τηλέφωνα

Επιτέλους η MLS αποφάσισε να διαθέσει στην αγορά το Destinator Mobile Phone Edition για κινητά τηλέφωνα και όχι μόνο για συσκευές που τρέχουν Windows. Δημοφιλή κινητά της αγοράς, όπως τα Nokia N95, N96, N82, 6110, Samsung i560 και άλλα, μετατρέπονται αυτόματα, χωρίς κανένα κόστος συνδρομής ή σύνδεσης με το internet μέσω GPRS για κατέβασμα δεδομένων, σε πλοηγούς της MLS.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης απλώς τοποθετεί την κάρτα μνήμης με το MLS Destinator στο κινητό του τηλέφωνο και αυτό είναι αμέσως έτοιμο να τον καθοδηγήσει με φωνητικές οδηγίες στον προορισμό του.

Κατά την ανάπτυξη του MLS Destinator Mobile Phone Edition η εταιρεία επικεντρώθηκε στη φιλικότητα προς τον χρήστη. Ως αποτέλεσμα, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από κάθε κάτοχο κινητού τηλεφώνου.

Στα πλεονεκτήματα του MLS Destinator Mobile Phone Edition περιλαμβάνονται ακόμη η τρισδιάστατη απεικόνιση της διαδρομής, η πλοήγηση προς τη διεύθυνση μιας καταχωρισμένης επαφής του κινητού τηλεφώνου ή και τη διεύθυνση που λαμβάνει ο χρήστης μέσω SMS.

Τέλος το MLS Destinator Mobile Phone Edition καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα (95%) και ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του οδικού δικτύου της Κύπρου (80%).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.