XBLOG logo @2x

Επίσκεψη bloggers στις Βρυξέλλες

Περίπου 50 Έλληνες bloggers (ίσως και λιγότεροι, αν κρίνω από ένα βίντεο του titana που είδα στο qik) ξεκίνησαν χθες, μετά από πρόσκληση δύο Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για τις Βρυξέλλες. Την πρόσκληση έκαναν η Μαίρη Ματσούκα και ο Σταύρος Λαμπρινίδης.

Στις Βρυξέλλες οι bloggers επισκέφθηκαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρακολούθησαν συνεδρίαση της Επιτροπής Ελευθεριών, σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και την προστασία των καταναλωτών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα, λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα, οι bloggers θα επισκεφθούν τα γραφεία των Επιτρόπων κ. Σταύρου Δήμα (περιβάλλον), J. Barrot (δικαιοσύνη και εσωτερικές υποθέσεις) και κ. Mc. Greevy (εσωτερική αγορά), όπου θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους τους.

Ακόμα δεν έχω δει πολλά posts από όσους βρίσκονται στις Βρυξέλλες, υποθέτω ότι με την επιστροφή τους στην Ελλάδα θα γράψουν αναλυτικά σχετικά με το τι έκαναν εκεί, τις συνεδριάσεις που παρακολούθησαν και διάφορα άλλα.

Βρήκα αυτή την πρωτοβουλία ιδιαίτερα θετική, αν και κανονικά θα έπρεπε να αρχίσω να κράζω τώρα κι εγώ, όπως έκαναν κάποιοι μετά τη συνάντηση των bloggers με τη Ντόρα στο ΥΠΕΞ.

  • Εμένα γιατί δε με κάλεσαν στις Βρυξέλλες;
  • Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν όσοι πήγαν;
  • Τα μισά blogs πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, ουουουουου!

Αστειεύομαι φυσικά 😛

[photo by Xaf]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.