XBLOG logo @2x

Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε Βρετανό οπαδό στο Μάτι

Στην αστυνομία ο οδηγός ταξίΕντοπίστηκε τελικά ο οδηγός ταξί που είχε ξυλοκοπήσει μία μέρα πριν τον τελικό του Champions League στην Αθήνα έναν Βρετανό οπαδό, επειδή εκείνος αρνήθηκε να πληρώσει 95 ευρώ που του ζήτησε για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο που θα έμενε στο Μάτι. Αφού του τις έριξε ο νταής οδηγός ταξί, μπήκε στο όχημά του και εξαφανίστηκε, παίρνοντας μαζί του τις αποσκευές του Βρετανού, μέσα στις οποίες υπήρχαν τα εισιτήρια του αγώνα, καθώς και τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Όπως διαβάζω στο in.gr, η αστυνομία εντόπισε τον οδηγό ταξί μετά από περιγραφές και άλλων θυμάτων του και τον κάλεσε να παρουσιαστεί στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι έγινε λάθος και, αντί να πάνε στο Μάτι, πήγαν στη λεωφόρο Ποσειδώνος, επειδή νόμισε ότι πήγαιναν σε άλλο ξενοδοχείο, γι΄ αυτό και το ταξίμετρο έγραψε 95 ευρώ, ενώ για το θέμα των αποσκευών είπε ότι έξω από το ξενοδοχείο βρίσκονταν και άλλοι φίλαθλοι, φοβήθηκε, έφυγε και άφησε τις αποσκευές κάπου στο Νέο Βουτζά, οι οποίες όμως δε βρέθηκαν ποτέ.

Η σχετική είδηση στο in.gr
Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Και ότι είχα αρχίσει να πιστεύω ότι οι έρευνες είτε σταμάτησαν, είτε δεν καρποφόρησαν είδα την είδηση. Πάλι καλά εντοπίστηκε, μπας και γλιτώσουν και άλλοι πολίτες-επιβάτες από τα.. δόντια του. Γιατί για να φέρθηκε έτσι στον Άγγλο και να στηρίχτηκε ο εντοπισμός του σε μαρτυρίες άλλων θυμάτων φανταστείτε πόσους είχε κατακλέψει. Άντε σιγά σιγά να πάρουν πόδι τέτοιοι “επαγγελματίες” οδηγοί ταξί, οι οποίοι δυστυχώς είναι πολλοί, αλλά όχι περισσότεροι από τους σωστούς επαγγελματίες (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.