XBLOG logo @2x

Ελληνικό site από την Coca-Cola

Την εταιρική υπογραφή της στο χώρο του ελληνικού internet βάζει η Coca-Cola Τρία Έψιλον με τη λειτουργία του επίσημου site της. Το site βρίσκεται στη διεύθυνση coca-cola3e.com, μέσω του οποίου η εταιρία εγκαινιάζει έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας με το κοινό…

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα περιλαμβάνει έξι θεματικές ενότητες μέσα από τις οποίες παρουσιάζονται αναλυτικά το προφίλ της εταιρίας η βιώσιμη ανάπτυξη, τα προϊόντα, οι προωθητικές ενέργειες, τα εταιρικά νέα και ανακοινώσεις καθώς επίσης και οι ευκαιρίες καριέρας.

Έμφαση δίνεται στην ενότητα «Βιώσιμη Ανάπτυξη», με δεδομένη τη βαρύτητα που δίνει η Coca-Cola Τρία Έψιλον στην κατεύθυνση του επιχειρείν με γνώμονα τις αρχές αυτής. Εδώ περιλαμβάνεται ο Κοινωνικός Απολογισμός της εταιρίας και γίνεται αναλυτική παρουσίαση των δράσεων στους τέσσερις βασικούς άξονες στους οποίους η εταιρία έχει δεσμευθεί να λειτουργεί με υπευθυνότητα: Αγορά, Περιβάλλον, Χώρος Εργασίας και Κοινωνία.

Το coca-cola3e.com δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να εγγραφούν στην υπηρεσία RSS feed, ώστε να ενημερώνονται αυτόματα για όλα τα εταιρικά νέα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.