XBLOG logo @2x

Ελληνική μέρα ΜΕ αυτοκίνητο!

Όχι, λάθος νομίζατε. Η σημερινή μέρα δεν ήταν «Ευρωπαϊκή μέρα χωρίς αυτοκίνητο», αλλά στην Ελλάδα έγινε μία αλλαγή και έγινε «Ελληνική μέρα ΜΕ αυτοκίνητο». Δυστυχώς οι διαφημίσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι κοπελίτσες που μοίραζαν φυλλάδια για τη σημερινή μέρα έπεσαν στο κενό. Και σήμερα αυτοί που προτιμήσαν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους ήταν περισσότεροι από αυτούς που επέλεξαν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Περνώντας από Κηφισίας, Αλεξάνδρας και Πατησίων για κάτι δουλειές που είχα είδα το χάλι μας με τα μάτια μου. Αυτοκίνητα με ένα μόνο άτομο μέσα, τζιπ μεγάλου κυβισμού και άλλα τέρατα. Αυτό που με τσάντισε περισσότερο ήταν το εξής: Περίμενα να περάσω απέναντι την Κηφισίας στους Αμπελόκηπους για να πάω στο μετρό και ξάφνου βλέπω μαύρη μερσέντα συνοδευόμενη από ζητά, με άλλους ζητάδες στα φανάρια να ανοίγουν το δρόμο από όπου περνούσε και μόλις περνούσε να ανεβαίνουν στις μηχανές και να φεύγουν. Από ότι έχω μάθει αυτό το «φαινόμενο» είναι συχνό, αφού από εκεί περνούν καθημερινά πολλοί «επίσημοι» και οι δρόμοι για αυτούς πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτοί. Βλέπετε έχουν να τακτοποιήσουν και σοβαρά θέματα, όπως να κανονίσουν τις μίζες και τις παγαποντιές τους και δε πρέπει να καθυστερούν λεπτό στην κίνηση. Φυσικά για αυτούς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ΔΕΝ υφίστανται, αφού δεν αφήνουν με τίποτα την άνεση της κουρσάρας τους.

Αυτά και για σήμερα. Καλό σας βράδυ 🙂

Όσοι έχετε όρεξη για clubbing tonight δύο clubs στου Ψυρρή ανοίγουν για τη φετινή σεζόν απόψε, το Motel (με Phatjak στα decks) και το Mao. See you there!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.