XBLOG logo @2x

Ελεύθερος ο Περικλής Παναγόπουλος

Πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του ο επιχειρηματίας Περικλής Παναγόπουλος. Η παράδοση των λύτρων έγινε από την οικογένειά του χθες σε περιοχή κοντά στη Θήβα, έτσι είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της απαγωγής του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο.

Η σύζυγός του Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε πριν από λίγο (2:00) στην εκπομπή “Κίτρινος Τύπος”, είπε ότι πηγαίνει να τον συναντήσει και ότι ο σύζυγός της ακούγεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Διέψευσε ότι θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις, αφού όπως είπε θα εκτιμηθεί πρώτα η κατάστασή του και μετά θα δουν αν θα μεταβεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Update [20/1/2009 02:10]: Στον ύπνο έχουν πιαστεί απ΄ότι φαίνεται τα “μεγάλα” portals, με εξαίρεση το zougla.gr και το news.ert.gr που έχουν την είδηση. Τσέκαρα τώρα in.gr, skai.gr και ant1online.gr και κανένα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα με την είδηση της λήξης της απαγωγής.

Update #2 [20/1/2009 02:30]: Ακόμα οι “μεγάλοι” κοιμούνται. Το naftemporiki.gr και το e-tipos.com έχει την είδηση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία. Μήπως οι εκδοτικοί οργανισμοί πρέπει να ασχοληθούν λίγο πιο σοβαρά με την οργάνωση των portals τους; Αφού μπαίνουν που μπαίνουν μέσα με τις εφημερίδες, γιατί δεν ρίχνουν μεγαλύτερο βάρος στο internet; Έτσι δε θα χρειαστεί να απολυθούν και οι εργαζόμενοι, όπως ακούγεται για διάφορους ομίλους.

Update #3 [20/1/2009 02:35]: Τα λύτρα που δόθηκαν για την απελευθέρωση του εφοπλιστή ανέρχονταν σε 30 εκατομμύρια ευρώ, γράφει το zougla.gr.

Update #4 [20/1/2009 02:40]: Σε ένα παγκάκι εντόπισε τυχαία τον Π. Παναγόπουλο το πλήρωμα περιπολικού του Α/Τ Χαϊδαρίου, κοντά σε ένα πάρκινγκ μεταξύ Σκαραμαγκά και Ασπροπύργου (zougla.gr).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.