XBLOG logo @2x

Εκπτώσεις από αύριο

Από αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου ξεκινούν και επίσημα οι εκπτώσεις, οι οποίες θα έχουν διάρκεια μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα βρείτε τα είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και ηλεκτρικά και άλλα ήδη, σε τιμές 20% έως 60% φθηνότερα.

Οι έμποροι περιμένουν τις εκπτώσεις πώς και πώς για να πουλήσουν τα εμπορεύματά τους, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους στις γιορτές δεν πήγαν καλά… Όσον αφορά στους καταναλωτές, καλό είναι να κάνουν μία καλή έρευνα αγοράς πριν αγοράσουν και να προσέξουν αν οι εκπτώσεις είναι πραγματικές εκπτώσεις, αφού μην ξεχνάμε ότι έχουν πιαστεί καταστηματάρχες που έκαναν εκπτώσεις-μαϊμού, δηλαδή απλά έβαζαν μία ταμπέλα που ανέφερε υψηλότερη τιμή και εμφάνιζαν την κανονική τιμή σαν έκπτωση.

Επιτρέψτε μου να σας προτρέψω για ακόμα μία φορά να αγοράσετε όχι αντέχει η πραγματική αγοραστική σας δύναμη και όχι όσο αντέχει ή ήδη παραφουσκωμένη πιστωτική σας, γιατί οι τράπεζες δεν αστειεύονται σε περίπτωση που δεν δυσκολευτείτε μετά να πληρώσετε τα χρέη σας…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.