Εκλέγεσαι νομάρχης και μετά την κάνεις για βουλευτής;

Zemanta Related Posts Thumbnail

Γίνεται ντόρος αυτές τις μέρες στο σύνολο σχεδών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με την απόφαση του Άρειου Πάγου να αποκλείσει τη Φώφη Γεννηματά από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές.

Δεν έχω να πω τίποτα για το νομικό μέρος της απόφασης αυτής, αφού και δε γνωρίζω το αντικείμενο και δε με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.

Αυτό που με ενδιαφέρει και με ενοχλεί αυτή τη στιγμή είναι το εξής και δεν έχει να κάνει μόνο με την κα Γεννηματά: Η κα Γεννηματά ψηφίστηκε από τους πολίτες στις προηγούμενες Δημοτικές & Νομαρχιακές Εκλογές Υπερνομάρχης Αθηνών & Πειραιά, σωστά; Δε θα ήταν λοιπόν πιο «έντιμο» να υπηρετήσει τη θητεία της μέχρι το τέλος και μετά ας κάνει ό,τι άλλο θέλει. Αυτό ξαναλέω δεν έχει να κάνει «προσωπικά» με την κα Γεννηματά, αλλά και με τον οποιονδήποτε θελήσει να κάνει κάτι ανάλογο. Σε ψηφίζει ο κόσμος για αυτό το αξίωμα, εκλέγεσαι, μετά γιατί τα παρατάς για κάτι άλλο; Νιώθω ότι έτσι προδίδεις τον κόσμο που σου προτίμησε για το x αξίωμα. Μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί και όχι, έτσι το σκέφτηκα κι έτσι το έγραψα.

[photo via]

Κατηγορίες
Πολιτική

Ιδρυτής και συντάκτης του XBLOG.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ