XBLOG logo @2x

Εθνική πέντε αστέρων!

Με πέντε γκολ και μπάλα πέντε αστέρων η Εθνική μας κέρδισε χθες την Εθνική Μάλτας, στο ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ. Χωρίς άγχος, μιας και η πρόκριση στο Euro 2008 ήταν σίγουρη, οι διεθνείς μας μετέτρεψαν το παιχνίδι σε… πάρτι, με τον Γκέκα να σημειώνει χατ-τρικ και τους Μπασινά και Αμανατίδη να πετυχαίνουν τα άλλα δύο γκολ.

Γρήγορη ματιά στο τι έγραψαν μερικά sites για τον αγώνα:

  • Sportaction: Απολαυστικό πάρτι…
    Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι. Οικοδεσπότης, η εθνική ομάδα της Ελλάδας. Καλεσμένοι, οι χιλιάδες τυχεροί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και είδαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πετυχαίνει 5 τέρματα απέναντι στην Μάλτα στη νίκη με 5-0, αποδεικνύοντας ότι ξέρει να γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο επιτυχίες όπως η πρόκριση στα τελικά του Euro 2008. Χατ-τρικ ο Γκέκας, Μπασινάς και Αμανατίδης τα άλλα τέρματα της εθνικής.
  • Contra: Ελλάδα-Μάλτα 5-0
    Τη μέρα που ο Οτο Ρεχάγκελ συμπλήρωσε 74 συμμετοχές, ισοφαρίζοντας τον Αλκέτα Παναγούλια, οι διεθνείς του έκαναν το καλύτερο δώρο. Στο ματς-φιέστα του ΟΑΚΑ, η Ελλάδα συνέτριψε με 5-0 τη Μάλτα και πρόσθεσε ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της στα προκριματικά του Euro 2008. Χατ-τρικ από τον Γκέκα, Μπασινάς και Αμανατίδης τα άλλα γκολ.
  • ΕΡΤ: Πεντάρα στη φιέστα
    Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η φιέστα της εθνικής ομάδας στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση της στη τελική φάση του EURO 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Η ελληνική ομάδα έδωσε ρεσιτάλ απέναντι στη Μάλτα κερδίζοντας την με 5-0 με τον Φάνη Γκέκα να σημειώνει χατ-τρικ, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα της εθνικής πέτυχαν οι Μπασινάς, Αμανατίδης.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.