XBLOG logo @2x

Είσαι αριστερόχειρας;

Εδώ και πολύ καιρό (πάνω από δύο χρόνια νομίζω) λειτουργεί ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο έχει αντικείμενα για αριστερόχειρες. Το να είσαι αριστερόχειρας και να αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς πράγματα που έχουν φτιαχτεί για δεξιόχειρες δεν είναι και ό,τι καλύτερο, σωστά;

Δεν είμαι αριστερόχειρας, αλλά φαντάζομαι πώς είναι να αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι με το άλλο χέρι, πχ εγώ που είμαι δεξιόχειρας δε μπορώ με τίποτα να γράψω ή να κάνω κάτι άλλο με το αριστερό χέρι.

Πριν από λίγο καιρό μια φίλη με ρώτησε αν ήξερα που μπορούσε να βρει κάποια αντικείμενα που ήθελε και κατευθείαν θυμήθηκα αυτό το κατάστημα, το οποίο μάλιστα έχει και παρουσία στο διαδίκτυο: www.aristeroxeiras.gr. Δεν έτυχε να το επισκεφθώ, από αυτά που βλέπω όμως στο site του νομίζω ότι οι αριστερόχειρες θα βρουν πολύ χρήσιμα που θα τους κάνουν τη ζωή πολύ ευκολότερη, ειδικά όσον αφορά διάφορες καθημερινές συνήθειες.

Στο κατάστημα του Αριστερόχειρα θα βρείτε:
– Ψαλίδια
– Είδη Κουζίνας
– Εργαλεία
– Ελβετικοί σουγιάδες
– Ρολόγια
– Γραφική ύλη
– Στυλό-Πένες-Βοηθήματα
– Παιχνίδια
– Δώρα
– Ένδυση

Κάνω αυτό το post επειδή σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ ένας στους δέκα ανθρώπους είναι αριστερόχειρας, οπότε αν ξέρετε κάποιον που είναι αριστερόχειρας νομίζω ότι καλό θα του κάνετε λέγοντάς του για αυτό το μαγαζί (αν δε το ξέρει ήδη) ή κάνοντάς του κάποιο δώρο από εκεί.

ΥΓ: Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Φειδίου 4 (κάθετος δρόμος στη Χαριλάου Τρικούπη) πίσω ακριβώς από το Rex και το ξενοδοχείο Titania.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.