XBLOG logo @2x

Δώρα εμπειρίας Days4u.gr: Οδήγησε μια Ferrari!

Είναι ο κολλητός σου ή το αγόρι σου τρελός με τα supercars και το όνειρό του είναι να βρεθεί ακόμα και για μισή ώρα στο τιμόνι μίας Ferrari 360 Modena και να “πιάσει” τα 0-100 χλμ σε μόλις 4 δευτερόλεπτα; Μόλις βρήκες τι δώρο να του κάνεις!

Ένα από τα δημοφιλέστερα site που σας προσφέρουν την δυνατότητα να κάνετε δώρα εμπειρίας είναι το Days4u.gr, το οποίο τις τελευταίες μέρες πρόσθεσε μερικά νέα δώρα, όπως είναι η οδήγηση ή η συν-οδήγηση μίας κατακόκκινης Ferrari 360 Modena!

Οι τιμές ξεκινούν από τα 60 ευρώ (συνοδήγηση 15 λεπτών) και μπορεί να φτάσουν τα 200 ευρώ (οδήγηση 30 λεπτών και εγγραφή βίντεο σε DVD) ή τα 220 ευρώ σε περίπτωση που αποφασίσεις με τον φίλο ή τη φίλη σου να οδηγήσετε μαζί δύο Ferrari 360 Modena για 15 λεπτά και να τραβήξετε όλα τα βλέμματά πάνω σας στο πέρασμά σας!

Υπάρχουν και άλλα ενδιάμεσα πακέτα για οδήγηση ή συνοδήγηση 15, 20, 25 ή 30 λεπτών, για να διαλέξετε το κατάλληλο πακέτο που θα κάνετε δώρο είτε στο φίλο ή τη φίλη σας ή ακόμα και σε εσάς!

Είτε επιλέξετε να βρεθείτε στη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού της Ferrari να ξέρετε ότι προηγείται ολιγόλεπτο briefing σχετικά με το αυτοκίνητο και τις δυνατότητές του, ενώ αν επιλέξετε να οδηγήσετε την Ferrari, στη θέση του συνοδηγού δεν θα βρίσκεται ο φίλος ή η φίλη σας, αλλά επαγγελματίας οδηγός.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την Ferrari 360 Modena να επιταχύνει στην Αττική Οδό και για περισσότερες πληροφορίες και όλα τα διαθέσιμα πακέτα γρήγορα στο days4u.gr!

Ferrari 360 Modena

[photos 1, 2]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.