XBLOG logo @2x

Δωρεάν Wi-Fi στο εμπορικό κέντρο Avenue

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet παρέχει εδώ και μερικές μέρες σε όλους τους χώρους του το εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι.

Έτσι, είτε πάτε εκεί για ψώνια, καφέ ή φαγητό και θελήσετε να σερφάρετε για λίγο απ΄το laptop ή το smartphone σας, είτε κάνετε break από τη δουλειά και πρέπει να στείλετε ένα επείγον email μπορείτε άνετα να το κάνετε.

Σύντομα ελπίζω να προχωρήσουν σε παρόμοιες ενέργειες όλα τα εμπορικά κέντρα, καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια κλπ και να δώσουν δωρεάν πρόσβαση στο internet. Είναι κάτι που τους κοστίζει ελάχιστα και ευχαριστεί τα μέγιστα geek πελάτες που θέλουν internet πάντα και παντού!

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι δωρεάν Wi-Fi παρέχουν σχεδόν όλα τα καταστήματα Flocafe, το εμπορικό κέντρο Golden Hall, το Villa Mercedes κλπ… Το The Mall Athens ακόμα δεν παρέχει Wi-Fi, από τα Flocafe εκεί όμως έχω σερφάρει αρκετές φορές.

Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που ενώ περιμένω το λεωφορείο σε κάποια στάση ή μόλις έχω βγει από κάποιο σταθμό του Μετρό έχω σερφάρει για λίγο από κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο δίκτυο που εντόπισα με το Nokia N82 μου.

Τέλος, εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν πέφτω σε καφετέρια που χρεώνει το Wi-Fi 1 ευρώ τη μισή ώρα ή ξενοδοχεία τα οποία χρεώνουν το Wi-Fi λες και δίνουν χρυσάφι στους πελάτες τους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.