XBLOG logo @2x

Δωρεάν Wi-Fi σε Θησείο και Πλατεία Κοτζιά

Μέχρι τώρα δωρεάν ασύρματο δίκτυο είχαμε στην Πλατεία Συντάγματος, ευτυχώς το μέτρο του athens wi-fi επεκτάθηκε και πλέον έχουμε δωρεάν Wi-Fi στο Θησείο και στην Πλατεία Κοτζιά! Τέτοια να βλέπω και ελπίζω το μέτρο να επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες περιοχές, όπως πχ Ψυρρή, Μικρολίμανο, Φωκίονος Νέγρη, Γλυφάδα κλπ.. Περιοχές δηλαδή όπου μαζεύεται πολύς κόσμος, υπάρχουν καφετέριες, εστιατόρια.. Ακόμα θα μου άρεσε να έχουν κάλυψη από Wi-Fi όλοι οι σταθμοί του μετρό, λέω εγώ τώρα..

Το athens wi-fi ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2006 καλύπτοντας αρχικά την Πλατεία Συντάγματος, όπως έγραψα παραπάνω. Όπως διαβάζω στο athenswifi.gr στον ένα χρόνο λειτουργίας του έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 40.000 συνδέσεις, το έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από 8.000 πολίτες και έχουν μεταφερθεί πάνω από 2 TB δεδομένων.

Στο Θησείο πηγαίνω πολύ συχνά για καφέ ή φαγητό, ειδικά το χειμώνα, οπότε σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω τη σύνδεση μέσα από το P990i μου και θα μεταφέρω εντυπώσεις, σχόλια ή λοιπές παρατηρήσεις.

[via, photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.