XBLOG logo @2x

Διαθέσιμη η Windows 7 Release Candidate (RC) έκδοση

Τη διάθεση της έκδοσης Release Candidate (RC) του αναμενόμενου νέου λειτουργικού συστήματος Windows 7 ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στους συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και TechNet. Από τις 5 Μαΐου, τη συγκεκριμένη έκδοση θα μπορεί να προμηθευτεί και το ευρύ κοινό στο microsoft.com/windows7.

Για το σχεδιασμό τους, τα Windows 7 RC βασίστηκαν στα σχόλια και τις παρατηρήσεις εκατομμυρίων πελατών και συνεργατών, που συνέβαλαν στη διαδικασία ανάπτυξης ενός λειτουργικού, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες τους και θα προσδίδει σε αυτούς και τις επιχειρήσεις τους προστιθέμενη αξία.

Περισσότερα από 32.000 στελέχη από 10.000 εταιρίες δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία, αναγκαία για την ανάπτυξη των Windows 7.

Windows 7

Αξίζει να σημειωθεί πως η RC έκδοση αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη διάθεση του τελικού προϊόντος, καθώς υποδηλώνει στην πράξη πως το νέο λειτουργικό σύστημα βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης του. Οι συνεργάτες της Microsoft έχουν πλέον τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τη νέα έκδοση, ξεκινώντας παράλληλα την ανάπτυξη νέων εφαρμογών, υπηρεσιών και drivers. Επιπρόσθετα, τα Windows 7 RC προσφέρουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες της πληροφορικής να εξετάσουν και οι ίδιοι τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος.

Για τους επαγγελματίες της πληροφορικής τα Windows 7 σε συνδυασμό με το Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) επιτρέπουν την αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων, καθώς και σημαντική μείωση στα κόστη των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας των Windows 7 βρίσκεται η δημιουργία της μέγιστης δυνατής αξίας για επιχειρήσεις που πραγματοποιούν επενδύσεις στον τομέα της πληροφορικής. Η Microsoft δεσμεύεται ώστε να παρέχει τα εργαλεία αλλά και την υποστήριξη που χρειάζεται ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της μετάβασης από το ένα λειτουργικό σύστημα στο άλλο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.