XBLOG logo @2x

Διαγωνισμός Viva & xblog: Ποιος κερδίζει VoIP συσκευή Gigaset και 1.000 Viva Points

Ναι, καθυστερήσαμε αρκετά να προχωρήσουμε στην κλήρωση για να αναδειχθεί ο νικητής που θα κερδίσει την VoIP συσκευή Gigaset που βλέπετε παραπάνω, αλλά και 1.000 Viva Points, για να τα αξιοποιήσει όπως θέλει, δηλαδή αγοράζοντας πχ ένα Viva Number και μονάδες για να μιλάει ασταμάτητα με τους φίλους του!

Λόγω φορτωμένου προγράμματος δεν ήταν δυνατόν να γίνει η κλήρωση on camera όπως συνηθίζουμε, οπότε πριν από λίγο κάλεσα στο τηλέφωνο τον φίλο μου Κώστα Χ. που δεν έχει καμία επαφή με το internet και του ζήτησα να μου πει έναν αριθμό από το 1 έως το 96, έχοντας αφαιρέσει τα σχόλια που είχαμε αφήσει εμείς ή τις διπλές συμμετοχές.

Μου είπε το 43, που σημαίνει ότι την VoIP συσκευή Gigaset και τα 1.000 Viva Points κερδίζει ο orck που άφησε το παρακάτω σχόλιο στο post όπου είχαμε μαζέψει συμμετοχές για την κλήρωση.

Σχόλιο orck

Αμέσως μετά την δημοσίευση του post θα επικοινωνήσουμε μαζί του μέσω email, ενημερώνοντάς τον σχετικά με την παραλαβή της VoIP συσκευής Gigaset και την ενεργοποίηση των 1.000 Viva Points.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Viva! για την προσφορά των δώρων, αλλά και όλους εσάς που συμμετείχατε στην κλήρωση. Σύντομα οι διαγωνισμοί και τα δώρα συνεχίζονται στο xblog.gr!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.