XBLOG logo @2x

Διαγωνισμός: Κερδίστε VoIP συσκευή Gigaset και 1.000 Viva Points!

Όπως είχαμε υποσχεθεί, οι διαγωνισμοί και τα δώρα συνεχίζονται με αφορμή τα 4 χρόνια λειτουργίας του xblog.gr! Αυτή τη φορά ένας ή μία τυχερή θα κερδίσει μία μοναδική VoIP συσκευή Gigaset C470 IP (αξίας 120 ευρώ) και 1.000 Viva! Points για να τα αξιοποιήσει όπως θέλει! Δείτε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για τα δώρα και τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό!

Τα δώρα του διαγωνισμού

  • VoIP συσκευή Gigaset C470 IP
  • 1.000 Viva! Points, τα οποία ο νικητής θα μπορεί να διαθέσει όπως θέλει: είτε παίρνοντας κάποιο Viva! Number (τηλεφωνικό αριθμό δηλαδή), είτε ως χρόνο ομιλίας για να τα καταναλώσει σε εξερχόμενες κλήσεις ή όποιον άλλο συνδυασμό θέλει μέσα από το viva.gr!

Συμμετοχή στην κλήρωση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση θα πρέπει να αφήσετε σχόλιο σε αυτό το post, όπου θα θέλαμε να μας πείτε ποια ή ποιες από τις υπηρεσίες Viva! Numbers θα σας φανεί χρήσιμη κι εξυπηρετική σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες αν κερδίσετε ή έστω ποια σας φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα! Συμμετοχές με σχόλια που απλά γράφουν “Ωωωωω ναι το θέλω!” δεν θα γίνουν δεκτές.

Viva! Numbers υπηρεσίες

  • Viva! VοIP: Δεχτείτε κλήσεις στο Viva Number σας, και πραγματοποιήστε κλήσεις σε όλο τον κόσμο με φθηνότερες χρεώσεις και υψηλή ποιότητα.
  • Viva! Fax2Mail: Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει Fax στο e-mail του και να στέλνει Fax από τον υπολογιστή του.
  • Viva! FollοwMe: Για την εκτροπή των κλήσεων σε οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Viva! VoiceMail: Τηλεφωνητής 3ης γενιάς που στέλνει τα μηνύματα του τηλεφωνητή στο email σας, σε μορφή MP3.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες Viva! Numbers μπορείτε να δείτε σε προηγούμενο post που δημοσιεύσαμε ή ακόμα καλύτερα να δείτε τον Αλέξανδρο Καραβίτη από την Viva να μας λέει για τις υπηρεσίες στη συνέντευξη που μας παραχώρησε πρόσφατα.

Συμμετοχή στην κλήρωση

Μπορείτε να συμμετέχετε μόνο μία φορά (διπλές συμμετοχές δεν θα γίνουν δεκτές) στην κλήρωση, αφήνοντας σχόλιο όπου θα γράφετε για το ποια υπηρεσία θα σας φανεί χρήσιμη αν κερδίσετε, μέχρι την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 3 το μεσημέρι! Προσοχή επίσης να γράψετε σωστά το email σας στη φόρμα των σχολίων, γιατί μέσω email θα σας ειδοποιήσουμε αν κερδίσετε!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί on camera και το βίντεο θα ανέβει σε νέο post του xblog.gr.

Καλή τύχη σε όλους και όλες!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.