XBLOG logo @2x

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Δεν τα κατάφερε χθες ο Ολυμπιακός απέναντι στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ηττήθηκε με σκορ 3-0. Η Τσέλσι πήρε την πρόκριση στους 8 του Champions League και το όνειρο των ερυθρόλευκων για συνέχεια στη διοργάνωση σταμάτησε με το σφύριγμα του τέλος.

Δείτε τα βίντεο με τα γκολ του αγώνα εδώ.

Πάμε μία γρήγορη βόλτα να δούμε τι γράφουν τρία μεγάλα αθλητικά sites για τον αγώνα:

Sport.gr: Πού ΄ναι ο Μπάλακ;
Ο Ολυμπιακός έχασε τον Μπάλακ δύο φορές μέσα σε 25 λεπτά και μαζί έχασε και την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Η Τσέλσι, με τον αμαρκάριστο γερμανό να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το δεύτερο, προηγήθηκε γρήγορα 2-0 και έφτασε άνετα στην πρόκριση με το τελικό 3-0, καθώς ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα του “Στάμφορντ Μπριτζ” να θυμίσει την ομάδα που εντυπωσίασε την Ευρώπη στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Μοναδικό θετικό για την ομάδα του Λεμονή, η ενθαρρυντική εμφάνιση του Μπελούτσι στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα…

Sportaction.gr: Ναυάγησε το όνειρο
Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού έφτασε στο φινάλε της. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 3-0 από την Τσέλσι και με ψηλά το κεφάλι λένε αντίο από το Champions League. Πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα η ελληνική ομάδα που βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 5’ και 2-0 στο 25’. Μπάλακ και Λάμπαρντ φρόντισαν από νωρίς να ψαλιδίσουν τις ελπίδες του πρωταθλητή Ελλάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση. Εφιαλτικό το ξεκίνημα και στην επανάληψη με τον Καλού στο 49’ να σημειώνει τρίτο τέρμα. Ξύπνησαν αργά οι παίκτες του Λεμονή. Μεγάλο παιχνίδι από τον Μπελούτσι που είχε και δοκάρι. Με τουλάχιστον 3 εκπροσώπους στην οκτάδα οι Άγγλοι.

Sport24.gr: Τσέλσι-Ολυμπιακός: 3-0
Πριν καταλάβει που πατούσε είχε δεχθεί ένα γκολ. Και πριν προλάβει να συνέλθει, δεχόταν το δεύτερο. Ο Ολυμπιακός έπεσε πριν καν σηκωθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς η Τσέλσι αποδείχθηκε πολύ … μεγάλη για τα μέτρα του. Πήρε την πρόκριση για τους «8» του Champions League κι έστειλε τους Πειραιώτες στο σπίτι τους. Το 3-0 τα λέει όλα, αν και μετά από το γκολ του Καλού, με την είσοδο των Μπελούτσι και Λεονάρντο, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι “υπάρχει” στο γήπεδο, είχε δοκάρι (με τον βιρτουόζο αλλά άτυχο Αργεντίνο) κι έδωσε λίγη ικανοποίηση στον τρομερό του κόσμο, που δεν σταμάτησε να φωνάζει από το πρώτο δευτερόλεπτο.

[photo courtesy of sport24.gr]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.