XBLOG logo @2x

Δεν έδωσε θέματα για τις εξετάσεις επειδή έκανε διακοπές στη Μύκονο;

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο dap-oikonomikou.gr, την Παρασκευή 26/6, ημέρα εξέτασης του μαθήματος “Μίκρο Ι”, ο καθηγητής δεν προσήλθε στις εξετάσεις, αφού βρισκόταν για διακοπές στη Μύκονο! Κι αν περιμένετε ότι είχε φροντίσει τουλάχιστον να δώσει θέματα για τις εξετάσεις, κάνετε λάθος! Έτσι, δημιουργήθηκε αλαλούμ για 15 λεπτά περίπου, μέχρι που οι επιτηρητές καθηγητές αποφάσισαν να βγάλουν μόνοι τους θέματα για την εξέταση του μαθήματος!

Αν τώρα αυτές είναι συνθήκες για εξετάσεις σε μεγάλο δημόσιο πανεπιστήμιο, τι να πούμε, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Η καταγγελία, όπως δημοσιεύτηκε στο dap-oikonomikou.gr

Εξετάσεις από τη… Μύκονο για τον Κύριο Χαριτάκη στη Μίκρο Ι

Το είδαμε κι αυτό… Σήμερα, Παρασκευή 26/06, ο κος Χαριτάκης δεν προσήλθε στις εξετάσεις του μαθήματος της Μίκρο Ι, επειδή βρισκόταν για μπάνιο στη Μύκονο! Οι φοιτητές ήταν στη θέση τους, οι επιτηρητές ήταν εκεί, αλλά έλειπε ο εισηγητής… Για ένα τέταρτο αρχικά δημιουργήθηκε αλαλούμ, αλλά οι καθηγητές που ήταν εκεί για επιτήρηση, πήραν μια πρωτότυπη απόφαση: έβαλαν μόνοι τους τα θέματα! Εν τέλει οι εξετάσεις έγιναν, αλλά οι συνθήκες αυτές μόνο σε σύγχρονο πανεπιστήμιο δεν παραπέμπουν.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Χαριτάκης δημιουργεί προβλήματα… Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υποχρεωτική πρόοδο που είχε βάλει σε πρωτοετείς φοιτητές, κουβαλώντας τους στην Αγγελοπούλου Σάββατο πρωί; Ποιος μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται στα μαθήματά του, δεν μπορούν να τον βρουν οι φοιτητές στο γραφείο του και φυσικά ότι καθυστερεί υπερβολικά να αναρτήσει βαθμολογίες; Και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι έχασε γραπτά ολόκληρης αίθουσας στην εξεταστική του Ιανουαρίου στη Μίκρο Ι δημιουργώντας και πάλι τεράστιο πρόβλημα…

Η ΔΑΠ Οικονομικού επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των επίσημων οργάνων του Τμήματος και ζήτησε ξεκάθαρα 2 πράγματα:

1. Λόγω της ιδιαιτερότητας του μαθήματος και της σημασίας του, τα γραπτά να διορθωθούν από καθηγητή που έχει σαφές αντικείμενο τη Μικροοικονομική.

2. Να επιβληθούν επιτέλους οι αντίστοιχες πειθαρχικές κυρώσεις για τον κύριο Χαριτάκη, που με τη συμπεριφορά του προκαλεί και ευτελίζει τη λειτουργία του Τμήματος.

Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι ποινές και οι κυρώσεις δεν είναι μόνο για τους φοιτητές, αλλά και για τους καλοπληρωμένους από οργανισμούς και εταιρείες καθηγητές…

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.