XBLOG logo @2x

Δείτε το Samsung Galaxy Tab!

Η Samsung αποκάλυψε την πρώτη smart media συσκευή της το Galaxy Tab, που διαθέτει λογισμικό Android. To Galaxy Tab είναι μια πρωτοποριακή «κινητή εμπειρία» που παρέχει μοναδικές on-the-go δυνατότητες στον χρήστη.

H 7 ιντσών οθόνη του προσφέρει ένα περιβάλλον ευχάριστο για την ανάγνωση ενός βιβλίου ή εφημερίδας, την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την παρακολούθηση video ή και την ευκαιρία για λίγη μουσική.

Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω email, βιντεοκλήσεων, SMS, MMS και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το Samsung Galaxy Tab διαθέτει το Readers Hub το οποίο είναι μια  μοναδική ηλεκτρονική εφαρμογή που παρέχει στο χρήστη εύκολη πρόσβαση σε μια μεγάλη ψηφιακή βιβλιοθήκη.

Παράλληλα, η Samsung παρουσιάζει το Media Hub μια διέξοδο για τον χρήστη σε ένα κόσμο ταινιών και video, αλλά και το Music Hub μια εφαρμογή που προσφέρει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία μουσικών κομματιών. Με το Galaxy Tab οι χρήστες αποκτούν νέες δυνατότητες στην επικοινωνία ανεξάρτητα από το που βρίσκονται.

Ο Χαράλαμπος από το LaptopBlog και ο Κώστας από το Techblog, από τους οποίους προέρχονται η φωτογραφία και το βίντεο αυτού του post, βρέθηκαν στην IFA 2010 στο Βερολίνο, όπου παρουσιάστηκε το Galaxy Tab της Samsung και είχαν την ευκαιρία να “παίξουν” με αυτό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.