XBLOG logo @2x

Δείτε την κλήρωση για το GPS TomTom XXL!

Πριν από λίγο έκανα την κλήρωση για το GPS TomTom XXL, με τη βοήθεια του random.org. Συνολικά είχαμε 1.416 έγκυρες συμμετοχές, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιος είναι ο τυχερός που θα έχει πολύτιμο βοηθό στα ταξίδια και τις υπόλοιπες διαδρομές του το TomTom XXL!

Ζητήσαμε να μας γράψετε στο σχόλιό σας ποιος είναι ο αγαπημένος σας προορισμός (σε Ελλάδα ή εξωτερικό), που πήγατε και περάσατε αξέχαστα ή κάποιο ταξίδι που θέλετε πολύ να κάνετε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παραπάνω, ο τυχερός που κερδίζει το GPS είναι ο Πέτρος (σχόλιο #364), που στις 2/11/2010-16:58 έγραψε στο σχόλιό του: «Το ταξίδι που θα ήθελα να κάνω εάν κερδίσω είναι οδικώς στη Μπρατισλάβα! Αξέχαστες και αγαπημένες διακοπές έχω κάνει στην Κων/πολη! Αγαπημένοι προορισμοί είναι επίσης η Ιταλία και η Ελβετία».

Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί και με email σχετικά με την παραλαβή του TomTom XXL.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας, συνεχίστε να διαβάζετε XBLOG.gr, γιατί ένας νέος διαγωνισμός θα τρέξει εδώ τις επόμενες μέρες!

Επίσης κάντε LIKE στη σελίδα του XBLOG στο Facebook για να ενημερώνεστε και από εκεί για τα σημαντικότερα post και τους διαγωνισμούς μας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.