XBLOG logo @2x

Γρίφος 4U: Online game μυστηρίου

Σήμερα το απόγευμα ο Θοδωρής, φοιτητής του τμήματος Εφαρμογών στη Διοίκηση και Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Μεσολογγίου, μου έστειλε ένα email, στο οποίο μου έγραφε σχετικά με ένα online game μυστηρίου το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία φοιτητών του ΤΕΙ Μεσολογγίου…

Λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου δεν πρόλαβα να μπω να γίνω μέλος στο grifos4u.com και να δοκιμάσω αυτό το online game, οπότε παραθέτω το email μου έστειλε ο Θοδωρής για να το δείτε και να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας.

Γρίφος 4 U – Ένα online game μυστηρίου

Μια πρωτοβουλία φοιτητών του τμήματος Εφαρμογών στη Διοίκηση και Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Μεσολογγίου έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση τις τελευταίες ημέρες στο κοινό του διαδικτύου.

Πρόκειται για ένα online παιχνίδι γρίφων στο οποίο ο χρήστης βλέπει την ιστορία να εξελίσσεται σε video επεισόδια καθώς λύνει ένα-ένα τα μυστήρια / quiz που του εμφανίζονται. Η υπόθεση του είναι μυστηριώδης…

Ο πρωταγωνιστής του γρίφου είναι ο Αλέξης Κάλπας. Το ρόλο του Αλέξη έχει ο παίχτης. Ο Αλέξης καλείται μέσα από ένα μήνυμα που του έχει αφήσει ο παιδικός του φίλος Γιάννης Παπαδόπουλος να τον βοηθήσει σε μια υπόθεση του. Ο Αλέξης ακούει το μήνυμα του φίλου του και από εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι ξεκινά μέσα από video-επεισόδια.

Αυτή τη στιγμή στον “αέρα” υπάρχουν τα δύο πρώτα κεφάλαια του παιχνιδιού και μέσα σε λίγες ημέρες έχει οδηγήσει τους παραπάνω από χίλιους οπαδούς του να περάσουν πολλές ώρες ώστε να λύσουν το μυστήριο.

Όλο το project είναι καθαρά σε επίπεδο φοιτητικής πρωτοβουλίας των φοιτητών Θωμά Φώσκολου, Ακριβή Τσιγκάκου, Θοδωρή Ψάθα και Νίκου Ιωαννίδη χωρίς την μεσολάβηση τρίτων, κάτι που κάνει ακόμα πιο αξιόλογο το αποτέλεσμα! Δεν έχει την επαγγελματική υφή, αλλά έχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει!

Εάν σας ενδιαφέρει να παίξετε, δεν έχετε παρά να δείτε την αρχή του γρίφου στη διεύθυνση grifos4u.com και σίγουρα το μυστήριο θα σας κυριεύσει!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.