XBLOG logo @2x

Γράμμα προς τους Έλληνες εργοδότες από την Κωλόγρια

Η “Κωλόγρια” είναι το νέο μέλος της ενότητας OUTDOORS του zougla.gr, ανακάλυψη του Μάνου Αντώναρου. Πολλοί φίλοι και γνωστοί, ακόμα και ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος, διαβάζοντας τα κείμενά της νόμισαν ότι δεν επρόκειτο για γυναίκα αλλά για… μουστακαλή. Φυσικά δεν είναι έτσι.

Η Κωλόγρια τα λέει χύμα, τσουβαλάτα και βρίζει. Πολύ. Το τελευταίο της OUTDOORS με τίτλο “Αυτό είναι ένα γράμμα προς τους εργοδότες. Τους Έλληνες εργοδότες” βρέθηκε χθες στην πρώτη σελίδα του zougla.gr, κάνοντας πολλούς να νομίζουν ότι μας χάκαραν το portal.

Διαβάστε το:

Αγαπητοί εργοδότες, δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Είστε άσχετοι, καράβλαχοι και για κλωτσές. Επίσης είστε άχρηστοι, ηλίθιοι και κομπλεξικοί. Επιπλέον, είστε για φτύσιμο και καλά κάνουν όσοι το ξύνουν στις δουλειές σας και σας κλέβουν. Και βέβαια όλα αυτά δεν είναι απόλυτα, γιατί πάντα θα βρεις ένα καλό εργοδότη που φέρεται καλά και ξέρει να κρίνει, αλλά είναι τόσο σπάνιος όσο ένας ειδικευμένος υπάλληλος στη σωστή θέση.

Γιατί σ΄αυτή τη χώρα, άλλο πράμα θα σπουδάσεις, άλλο θα κάνεις και άλλα λεφτά θα παίρνεις. Τώρα, αν έχεις γνωριμίες, όλα θα πάνε γαμάτα. Και δε χρειάζεται να έχεις βγάλει ούτε το λύκειο. Δεν έχει κανένα γαμημένο νόημα. Γιατί αγαπητοί φίλες και φίλοι, ζούμε σε ένα απέραντο μπουρδέλο που δε σέβεται τους νέους, δε σέβεται τους μορφωμένους, τους έξυπνους και τους γρήγορους.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο zougla.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.