XBLOG logo @2x

Γιατί δεν κάνουν τα κόμματα τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις σε γήπεδα;

Σήμερα έκανε την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως η Αλέκα Παπαρήγα. Αύριο στο ίδιο σημείο θα μιλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου και την Παρασκευή επίσης στο ίδιο σημείο ο Κώστας Καραμανλής. Χθες, προχθές και τις προηγούμενες μέρες έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί διάφορες συγκεντρώσεις σε πόλεις όλης της χώρας.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο που εκείνη την ώρα έχει κάποια δουλειά στην ευτύτερη περιοχή που γίνεται η συγκέντρωση; Χάος. Κίνηση. Χαμένος χρόνος. 40 και 50 λεπτά για να διανύσεις 2-3 χιλιόμετρα. Ειδικά στο Πεδίο του Άρεως φανταστείτε να κλείνει μεγάλο μέρος των οδών Πατησίων και Αλεξάνδρας και όλα τα αυτοκίνητα να διοχετεύονται στα στενά γύρω-γύρω και τι μπάχαλο προκαλείται.

Έχουμε τόσα γήπεδα και στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ολυμπιακό Στάδιο, Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και τόοοοοοσα άλλα! Τόσο δύσκολο είναι να κλείσουν τα κόμματα από ένα γήπεδο και να κάνουν εκεί τις συγκεντρώσεις και τις ομιλίες τους; Όλα τα γήπεδα έχουν χωρητικότητα 40.000 με 70.000 θέσεις, μια χαρά θα χωρέσουν όλοι όσοι θέλουν να δώσουν το παρών στις συγκεντρώσεις.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.