XBLOG logo @2x

Γενικό post

Τον τελευταίο καιρό δε γράφω συχνά. Φταίει το ότι δεν έχω adsl και με την dial up μπαίνω πολύ λίγο στο internet. Σήμερα συμπληρώθηκε ένας μήνας χωρίς adsl, τελευταία φορά δηλαδή μπήκα στο internet με adsl λίγες ώρες προτού αναχωρίσω για τη Σκόπελο και όταν γύρισα η σύνδεση είχε διακοπεί. Ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση της επόμενης. Όσο περνάνε οι μέρες πείθομαι ότι φταίει ο ΟΤΕ και όχι η Vivodi. Από αξιόπιστη πηγή σε κάποιο φορέα έμαθα ότι η Vivodi έχει τεράστιο πρόβλημα, αφού ο ΟΤΕ απορρίπτει συνεχώς αιτήσεις για απελευθερώσεις βρόγχων και οι πελάτες δικαίως διαμαρτύρονται. Φταίει όμως και η Vivodi, γιατί κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να τραβήξει μία αγωγή στον ΟΤΕ και καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να συμμορφωθεί. Δεν έχουν νομικό τμήμα; Έχουν.

Anyway, μακάρι να ενεργοποιηθεί σύντομα 🙂

Πάμε σε άλλα. Εδώ και 1-2 μήνες ξεκίνησε η διαδικασία ανανέωσης του clubber.gr. Ομολογουμένως το site δεν έχει καλό design, αν και πολλοί μας λένε ότι ο απλός σχεδιασμός του, αυτό το «κατευθείαν στην πληροφορία» είναι μεγάλο συν. Το νέο clubber.gr υλοποιείται εξ΄ ολοκλήρου από τη DCN Hellas και ευελπιστώ ότι σε ένα μήνα το πολύ θα είναι online η νέα έκδοση. Εκτός από την εμφάνιση θα αλλάξουν και πολλά στη θεματολογία του, θα προστεθούν νέες ενότητες και τότε πραγματικά το clubber.gr θα είναι η απόλυτη πύλη για το clubbing στην Ελλάδα. Δε λέω περισσότερα, θα τα δείτε σε μερικές εβδομάδες..

Επάγγελμα σύζυγος πρωθυπουργού. Το έχετε ξανακούσει; Αν όχι, πηγαίνετε στη διευθύντρια του δημοτικού παιδικού σταθμού της Ραφήνας να σας το πει. Το θέμα προέκυψε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όπου πολλοί γονείς διαμαρτυρήθηκαν ότι για να πάρουν τα δύδυμα του Καραμανλή στο σταθμό έμειναν έξω 18 παιδιά, που δικαιούνταν να μπουν κανονικά. Το βασικότερο κριτήριο για να μπει κάποιο παιδί στον δημοτικό σταθμό είναι να εργάζονται και οι δύο γονείς. Στην περίπτωση των «διδύμων» αυτό δε συνέβαινε. Έτσι συνεδρίασε το Δ.Σ. του σταθμού και αποφάσισαν να δεχτούν σαν επάγγελμα της κας Καραμανλή το «σύζυγος πρωθυπουργού».

Τι άλλο θα ακούσουμε!

Καλή εβδομάδα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.