XBLOG logo @2x

Βιντεοκάμερα με εναλλάξιμους φακούς από την Sony

Την εξέλιξη ενός νέου μοντέλου βιντεοκάμερας AVHD υψηλής ευκρίνειας ανακοίνωσε χθες η Sony, η οποία θα διαθέτει τις βασικές τεχνολογίες που ενσωματώνουν οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς NEX-5 και NEX-3.

Η νέα βιντεοκάμερα θα είναι εφοδιασμένη με τον ίδιο αισθητήρα «Exmor» APS HD CMOS που διαθέτουν η NEX-5 και η NEX-3. Επιπλέον, η βιντεοκάμερα θα είναι συμβατή με τη σειρά εναλλάξιμων φακών «E Mount», οι οποίοι σχεδιάστηκαν για τις NEX-5 και NEX-3, αλλά και με την πλούσια σειρά εναλλάξιμων φακών «A Mount» από την υπάρχουσα σειρά των ψηφιακών SLR ‘α’, με την βοήθεια ενός αντάπτορα.

Συνδυάζοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, η Sony σκοπεύει να πλασάρει στην αγορά μια βιντεοκάμερα ικανή να ανταποκρίνεται σε μια ποικιλία δημιουργικών εκφράσεων, σε ποιότητα HD, με την διάθεση της νέας HD βιντεοκάμερας στην αγορά να προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2010!

O Κώστας από το techblog βρέθηκε στο event της Sony στην Κροατία και κατέγραψε τα όσα ανακοινώθηκαν σχετικά με την νέα βιντεοκάμερα που ετοιμάζει η εταιρία, ενώ δοκίμασε από πρώτο χέρι την νέα Sony Alpha NEX-5!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.