XBLOG logo @2x

Βίντεο: Η κλήρωση για τα 5 πακέτα Web Hosting

Όπως είχα πει, έκανα τελικά την κλήρωση για τα 5 πακέτα Web Hosting προχθές στο Divani Caravel, όπου έγινε η 16η συνάντηση του Open Coffee. Με τη βοήθεια του George ζητήσαμε από 5 άτομα να πουν έναν αριθμό στην κάμερα.

Είχαμε συνολικά 36 συμμετοχές (στο post εμφανίζονται 39 σχόλια γιατί υπάρχουν και 3 trackbacks), ενώ αφαίρεσα τις συμμετοχές των internetakia και @ngel (1 και 5), οι οποίοι μου δήλωσαν ότι δε θέλουν να συμμετάσχουν αφού έχουν hosting.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα Blogger Web Hosting Plan για ένα έτος, προσφορά της Digitalbox και του Mucube.gr, είναι οι:

Σήμερα – αύριο θα ενημερώσω με email τους νικητές σχετικά με το πώς θα ενεργοποιηθεί το πακέτο web hosting που κέρδισαν. Απ΄ότι πρόσεξα οι 4 τυχεροί έχουν ήδη blog στο WordPress.com και στο Blogger.com, οπότε χαίρομαι που θα μεταφέρουν τα blog τους σε δικό τους χώρο με ξεχωριστό domain name.

Η “Athanasia” δε δήλωσε κάποιο blog στο σχόλιο-συμμετοχή που άφησε για την κλήρωση, οπότε, σε περίπτωση που δε διαθέτει blog, χαίρομαι που θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με δικό της domain name και hosting.

Οι παραπάνω, αν δεν διαθέτουν domain name, μπορούν να κατοχυρώσουν ένα .gr μέσα από το domainbox.gr στην τιμή των 25 ευρώ / 2 χρόνια ή από άλλο καταχωρητή της αρεσκείας τους.

Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τη γενικότερη υποστήριξή τους σε αυτό που κάνουμε και γουστάρουμε με τον Τάσο Βελιάδη και τα άλλα παιδιά που γράφουν όταν μπορούν. Οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις με τέτοια δωράκια είναι ένας τρόπος να “επιστρέψουμε” την αγάπη που (πιστεύουμε) ότι μας δείχνετε.

Να ευχαριστήσω και τον Απόστολο από τη Digitalbox για τα 5 web hosting plans που προσέφερε μέσω του Mucube.gr, αλλά και για τη γενικότερη στήριξη και βοήθειά του σε ό,τι χρειαζόμαστε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.