XBLOG logo @2x

Βίκυ Καγιά: Η νέα παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ

Τέλος μπήκε χθες στην παραφιλολογία που είχε ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα υποψήφια ονόματα για την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ. Όπως ενημερωθήκαμε από την Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, την παρουσίαση του πρωινού του σταθμού αναλαμβάνει τελικά η Βίκυ Καγιά.

Στο δελτίο τύπου τονίζονται η εκθαμβωτική εμφάνιση, η δυναμική προσωπικότητα, η πολύτιμη πείρα, τα άφθονα ταλέντα και κυρίως το γλυκό και χαμογελαστό πρόσωπο της νέας παρουσιάστριας, που θα… σερβίρει πρωινό καφέ καθημερινά στις 10:00.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πότε θα αναλάβει τα ηνία του πρωινού η όμορφη Βίκυ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μου, αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρεθεί πολύ πιο σύντομα στο τιμόνι του πρωινού.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά στον Πρωινό Καφέ

Κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες. Έλαμψε στο θέατρο και στο σινεμά. Μας κέρδισε με τον αέρα της στα τηλεοπτικά πλατό. Και τώρα φέρνει μια φρέσκια γεύση στον Πρωινό Καφέ μας!

Η Βίκυ Καγιά θα μας υποδέχεται σύντομα σε έναν διαφορετικό Πρωινό Καφέ καθημερινά στις 10:00. Η νέα οικοδέσποινα διαθέτει εκθαμβωτική εμφάνιση, δυναμική προσωπικότητα, πολύτιμη πείρα, άφθονα ταλέντα και κυρίως ένα γλυκό, χαμογελαστό πρόσωπο που θα μας φτιάχνει τη μέρα! Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις, η Βίκυ Καγιά μας παρουσιάζει τη δική της άποψη για την πρωινή ψυχαγωγία.

Ξεκίνησε το modeling στα 14, συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και σύντομα αναδείχθηκε σε διεθνώς επιτυχημένο top model. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες διεθνών brands.

Το 2006 ξεκίνησε την καριέρα της και στην υποκριτική. Μετά την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία του Νίκου Περράκη “Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο”, κέρδισε τις εντυπώσεις και στο θεατρικό σανίδι για δύο συνεχόμενες σεζόν με την εξαιρετική της ερμηνεία στην παράσταση “Δυο τρελοί – τρελοί παραγωγοί” σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Παράλληλα, απέκτησε σημαντική εμπειρία στην τηλεόραση και αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυτάλαντα νέα πρόσωπα στο χώρο.

Ακόμη, έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα ενισχύοντας σημαντικά τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο Πρωινός Καφές αποκτά νέα υπέροχη γεύση… σύντομα!

[photos via away.gr]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.