XBLOG logo @2x

Αυτός είναι ο νέος iMac 27″!

Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Apple σε τεχνολογίες είναι η νέα έκδοση του iMac και διατίθεται με 21,5 και 27 ιντσών οθόνες, οπίσθιου φωτισμού με ευρυγώνια αναλογία 16:9 ιδανική για να βλέπετε HD βίντεο! Οι νέοι iMac διατίθενται με το νέο Magic Mouse, το πρώτο ποντίκι πολλαπλής αφής στον κόσμο. Οι νέοι iMac διαθέτουν επεξεργαστές με διπλό πυρήνα της Intel που ξεκινούν στα 3.06 GHz, με μνήμη από 4GB που μπορεί να φτάσει τα 16GB και σκληρούς από 500GB έως 1TB!

Όλοι οι iMac διαθέτουν ενσωματωμένη iSight κάμερα, μικρόφωνο και στερεοφωνικά ηχεία. Τέλος, διαθέτουν ενσωματωμένα τα εξής: AirPort Extreme 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 2.1+EDR, κάρτα Ethernet, τέσσερα USB 2.0 θύρες, μια FireWire 800 θύρα καθώς και μια νέα θύρα SD card.

Δημοσιογράφοι και κοινό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους νέους iMac από κοντά, στο press event γνωριμίας της iSquare. Είχαμε προσκληθεί στο event, ωστόσο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν καταφέραμε να βρεθούμε στην Τεχνόπολη. Εκεί βρέθηκε όμως ο Κώστας από το Techblog, από όπου προέρχεται και το βίντεο με τους νέους iMac!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.