XBLOG logo @2x

ΑΥΡΑ Green: Βοήθησε να φυτευτούν 1.000 δέντρα!

Το 2009, το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, αποφασίζοντας να κάνει πράξη την αγάπη του για το περιβάλλον, προχωρά στην υλοποίηση ενός μεγάλου περιβαλλοντικού προγράμματος σε 3 δασικές περιοχές της Ελλάδας! Σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση “Αρκτούρος”, αναλαμβάνει την υιοθεσία 3 δασικών περιοχών σε Αττική, Φλώρινα και Αχαΐα για 3 χρόνια, στις οποίες συνολικά θα φυτευτούν 12.000 δέντρα.

Βοήθησε και εσύ στην προσπάθεια αυτή φυτεύοντας το δικό σου εικονικό δέντρο, ενώ αν καταφέρεις να μαζέψεις και 5 φίλους σου, τότε το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ θα φυτέψει ένα πραγματικό δέντρο στην αναδάσωση που θα πραγματοποιήσει στην Αχαΐα! Με ένα κλικ στο www.avragreen.gr, βοηθάς κι εσύ σε αυτή τη προσπάθεια για να κάνουμε τον κόσμο μας ομορφότερο!

Φύτεψε ένα δέντρο φίλο – φίλο

Μέσω της εφαρμογής «Φύτεψε ένα δέντρο φίλο-φίλο» το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα, σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, αναλαμβάνει να φυτέψει για εσάς ένα δέντρο στην αναδάσωση που θα πραγματοποιήσει στην Αχαΐα τη φυτευτική περίοδο Οκτώβριος 2009 – Φεβρουάριος 2010. Πώς θα το πετύχετε αυτό;

  • Αρχικά κάνετε εγγραφή και στην συνέχεια πατήστε “Φύτεψε το δέντρο μου”!
  • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο του email που θα λάβετε για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας και μετά εισάγετε τα στοιχεία σας και πατήστε “Δείξε μου το δέντρο μου”
  • Μέσω του site στέλνετε email σε όσους φίλους σας θέλετε για να «υποστηρίξουν» το δέντρο σας.
  • Όταν 5 φίλοι σας «υποστηρίξουν» το δέντρο σας, απλά κάνοντας κλικ στο email που θα λάβουν, τότε η ΑΥΡΑ θα φυτέψει ένα πραγματικό δέντρο για εσάς! (ισχύει για τα 1.000 πρώτα δέντρα – δείτε το μετρητή μέσα στην εφαρμογή)

Αύρα Socializing

Η πρωτοβουλία έχει παρουσία στα παρακάτω social media, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο για αυτήν, αλλά και για το πώς μπορείτε να κάνετε πιο πράσινη τη ζωή σας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.