XBLOG logo @2x

Αυξήσεις μισθών στην Google

Μπορεί στη χώρα μας να έχουμε διαρκώς τον τελευταίο καιρό περικοπές στους μισθούς και απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, αλλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η Google ετοιμάζεται να δώσει αυξήσεις στους μισθούς όλων των υπαλλήλων της!

Συγκεκριμένα, η αύξηση θα είναι 10% και θα δοθεί στους 23.000 περίπου υπαλλήλους της εταιρίας παγκοσμίως από τον Ιανουάριο του 2011, όπως ενημερώθηκαν όλοι με email από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Google, Eric Schmidt.

Τελευταία παρατηρείται ρεύμα φυγής υπαλλήλων από την Google προς άλλες εταιρίες της Silicon Valley, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Facebook, όπου το 10% των υπαλλήλων του εργάζονταν παλαιότερα στην Google!

Ο Eric Schmidt στο email που έστειλε στους υπαλλήλους της εταιρίας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι νιώθετε να επιβραβεύεστε για τη σκληρή δουλειά σας και να συνεχίσουμε να προσελκύουμε τον καλύτερο κόσμο στην Google»!

Τέλος, η εταιρία ξεκίνησε τις δοκιμές μαθηματικής φόρμουλας, μέσω της οποίας επιχειρείται να προβλεφθεί ποιοι υπάλληλοι ενδέχεται να αποχωρήσουν από την εταιρία, ακόμη μία πρωτοποριακή κίνηση από την εταιρία.

Στη φωτογραφία του post βλέπετε εικόνες από τις εγκαταστάσεις της Google στην Silicon Valley, όπου μπορούν να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται οι υπάλληλοι της εταιρίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.