XBLOG logo @2x

Αριθμοί…

18,6
κιλά χαρτιού τουαλέτας καταναλώνει το χρόνο κατά μέσο όρο ένας κάτοικος της Σουηδίας, έναντι μόλις 7,3 κιλών που καταναλώνει ο αντίστοιχος Γάλλος (μα καλά τι χρησιμοποιούν;)

13%
το ποσοστό των Ελλήνων που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την Ακρόπολη.

40.000
γυναίκες από όλο τον κόσμο θα καταφθάσουν στη Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι για να καλύψουν τις… ανάγκες όσων θα παρακολουθήσουν το Μουντιάλ!

13
ετών είναι ίσως ο νεαρότερος ύποπτος στις ΗΠΑ, ο οποίος έχει τεθεί μάλιστα υπό παρακολούθηση από το FBI και τη CIA. Το “έγκλημά” του είναι ότι σε μία έκθεσή με θέμα “μια τέλεια μέρα” έγραψε πως ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν δεν υπήρχαν ο Τζορτζ Μπους, η Κόκα Κόλα και η.. Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο δάσκαλός του θεώρησε ότι πρέπει να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές, καθώς η “απειλή” κατά του προέδρου αποτελεί κακούργημα!!!

1.000.000
ο αριθμός των παιδιών στην Ιαπωνία που δεν έχουν βγει από το σπίτι τους εδώ και ένα χρόνο, προσηλωμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους…

* Τα παραπάνω μου έστειλε με mail η φίλη μου η Βάσω, γράφοντας στο τέλος ότι έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες Athens Voice, Lifo και Ελευθεροτυπία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.