XBLOG logo @2x

Από που να φυλαχτείς ???

Αλλη μία εκπομπή έσκασε μύτη σήμερα στο Alter. Το όνομά της Αποτυπώματα, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαδόπουλο. Είδα το θέμα και έμεινα κάγκελο, γιατί ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου τι μικρόβια κουβαλάνε τα παγάκια που πέφτουν στο ποτήρι μας όταν πηγαίνουμε για καφεδάκι ή για ποτάκι κλπ..

Όσο χαζό και αν ακούγεται, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Για όλα τα άλλα που έχουν αποκαλυφθεί από άλλες εκπομπές (Αποδείξεις κλπ) ήμουν υποψιασμένος, αλλά για τα παγάκια όχι.

Μέχρι που λέει σύγκριναν νερό από λεκάνη τουαλέτας και παγάκια και το νερό της λεκάνης βρέθηκε πιο “καθαρό”. Ορίστε που φτάσαμε. Βγαίνω πολύ έξω, είτε για καφέ, αλλά πολύ περισσότερο νύχτα, σε clubs, μπαράκια κλπ.. Ποτέ βλέποντας τις barwomen και τους barmen να ετοιμάζουν το ποτό μου δε σκέφτηκα και δεν παρατήρησα το πως βάζουν τα παγάκια. Αλλοι τα πιάνουν με το χέρι, άλλοι (ελάχιστοι) με τσιμπίδα, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό βουτάνε το ποτήρι μέσα στο ψυγειάκι που διατηρούνται τα παγάκια για να μπει ο πάγος στο ποτήρι.

Τελικά από που να φυλαχτείς ???

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.