XBLOG logo @2x

Απόπειρα αυτοκτονίας του Γεράσιμου Αγούδημου

Να βάλει τέλος στη ζωή του φαίνεται ότι προσπάθησε σήμερα το απόγευμα ο γνωστός εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος. Ο ιδιοκτήτης της GA Ferries πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών. Αμέσως διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan στο Φάληρο, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Όπως διαβάζω στο skai.gr, ο εφοπλιστής είχε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο, αδυνατούσε να περάσει από τον ελληνικό σε ξένο νηογνώμονα για την έκδοση πιστοποιητικών ασφαλείας των πλοίων του, ενώ πρόσφατα η εταιρεία του έμεινε και εκτός διεκδίκησης δρομολογίων για την κάλυψη 17 άγονων γραμμών, αφού απορρίφθηκαν οι σχετικοί φάκελοι.

Η γνώμη μου για τον συγκεκριμένο εφοπλιστή δεν είναι και η καλύτερη, αλλά όπως και να ΄χει είναι λυπηρό να προσπαθεί να βάζει τέλος ένας άνθρωπος στη ζωή του. Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν για το ακριβό εισιτήριο του Jet Ferry 1, πλοίο με το οποίο έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Σκόπελο, για το οποίο το εισιτήριο ήταν ίσο με αυτό του ταχύπλοου Flying Cat, με το οποίο φτάνεις στον προορισμό σου στη μισή ώρα σε σχέση με το Jet Ferry.

Σύμφωνα με τον κ. Αγούδημο, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας του χρωστούσε 9.000.000 ευρώ περίπου, από τις επιδοτήσεις για τις άγονες γραμμές, χρέη εξαιτίας των οποίων ο ίδιος αδυνατούσε να πληρώσει τα πληρώματα των πλοίων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.