XBLOG logo @2x

Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι

Ξεκίνησε χθες 12 Απριλίου στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό η έκθεση Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι η οποία θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 16 Απριλίου. Όσοι.. σκαφάτοι λοιπόν προσέλθετε! Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών – Παρελκομένων – Εξαρτημάτων και Υπηρεσιών και από την εταιρεία Expo One.

Στα περίπτερα της έκθεσης σας περιμένουν σκάφη (φουσκωτά και πλαστικά), ναυτιλιακά όργανα, μηχανές, υλικά ναυπήγησης, διάφορα εξαρτήματα, είδη για αυτούς που λατρεύουν το ψάρεμα, το θαλάσσιο σκι, τις καταδύσεις και το windsurf!

Ομολογώ ότι τα σκάφη, η θάλασσα και όλα τα συναφή μου αρέσουν πάρα πολύ και θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορέσω να αποκτήσω ένα δικό μου! Από το σπίτι μου στη Σκόπελο κάθε καλοκαίρι βλέπω σκάφη όλων των ειδών στο λιμάνι, από μικρές ψαρότρατες, μέχρι τεράστιες θαλαμηγούς! Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν στο νησί αραγμένη και η θαλαμηγός “Paris” της οικογένειας Λάτση και όταν πλησίασα κοντά για να τη δω καλύτερα εντυπωσιάστηκα από το πραγματικά μεγάλο της μέγεθος, οπότε δε θέλω να φαντάζομαι καν πώς μπορεί να είναι εσωτερικά ένα τέτοιο “παλάτι”..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.