XBLOG logo @2x

Ανευθυνότητα και ασυνέπεια και στην On Telecoms

Μέχρι τώρα έγραφα σχόλια και εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου ως πελάτης της Vivodi, κάτι που αρκετές φορές σήμαινε ανευθυνότητα και ασυνέπεια από τη μεριά της εταιρείας απέναντί μου, με αποτέλεσμα να ακολουθούν καταγγελίες στην ΕΕΤΤ, επιστολές στα περιοδικά κτλ…

Εδώ και μερικές μέρες γνωρίζω από πρώτο χέρι τι περνάει ένας φίλος για για να μπει στο δίκτυο της On Telecoms. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα: Στην isdn γραμμή του είχε μέχρι τώρα Vivodi, κάνει αίτηση την 1η Οκτωβρίου 2007 στην On Telecoms για το πρόγραμμα All in One (35 ευρώ/μήνα για τηλεφωνία, internet, τηλεόραση), η οποία υποτίθεται ότι αναλαμβάνει όλες τις ενέργειες για απενεργοποίηση της προηγούμενης εταιρείας κτλ.

Στις 29/10/2007 τον καλεί εκπρόσωπος της On Telecoms (το όνομα και ο αριθμός της θέσης της είναι στη διάθεσή μας) και τον ενημερώνει να συνδέσει τον εξοπλισμό που του είχαν στείλει γιατί η γραμμή του ενεργοποιήθηκε. Μετά τη σύνδεση του εξοπλισμού όμως δεν είχε ούτε τηλέφωνο, ούτε internet.

Σε επικοινωνία που είχε με τον ΟΤΕ του είπαν ότι εκκρεμεί αίτηση διακοπής, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τη Vivodi του είπαν ότι είναι ακόμα ενεργός όσον αφορά στο internet και δεν έχει γίνει αίτηση μεταφοράς προς την On Telecoms. Όλα αυτά στις 31/10/2007, τρεις ημέρες δηλαδή μετά τη διαβεβαίωση από την εταιρεία ότι έχει γίνει η σύνδεση και όλα είναι οκ.

Χθες το μεσημέρι συντάξαμε και στείλαμε μία επιστολή στην On Telecoms ζητώντας άμεση απάντηση και λύση το συντομότερο δυνατόν στο πρόβλημα που έχει προκύψει. Η συγκεκριμένη γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς, διαχείριση website κτλ και οι δουλειές μένουν πίσω, επειδή δυστυχώς και η On Telecoms ανήκει στις εταιρείες που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Ο φίλος μου περιμένει να δει αν και τι απάντηση θα λάβει προκειμένου να προβεί σε άλλες ενέργειες πλέον, όπως επιστολή σε όλα τα περιοδικά, καταγγελία στους αρμόδιους φορείς, ενώ δεν αποκλείεται και η άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.